07 / 05 / 2024

temsilciler kurulu

temsilciler kurulu

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimde temsilciler kurulu" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Pandemi sürecinde bina toplantıları nasıl yapılacak?

Posta yazarı Tamer Heper 'Oturduğumuz sitede kat malikleri genel kurul toplantısı pandemi bahane edilerek temsilciler kurulu ve yönetim kurulu başkanı tarafından yapılmıyor. Konu ile ilgili şikayet hakkımızı veya yönetime karşı itirazımızı ne şekilde yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

Kat maliki olmayan biri blok temsilcisi olarak seçilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Toplu Yapı Temsilciler Kurulu'na blok temsilcisi olarak kat maliki olmayan biri seçilebilir mi? Medeni Kanun’daki ‘aile konutu’ hükmü kat maliki olmayan eşe, kat maliki olan eşinden dolayı bu hakkı verir mi?' sorusunu yanıtladı.

8 maddede temsilciler kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimde temsilciler kurulu" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

10 maddede site genel kurulu toplantısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "10 maddede site genel/temsilciler kurulu toplantısı" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

11 maddede site toplu yapı temsilciler kurulu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 11 maddede site toplu yapı temsilciler kurulu " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

Selami Minta: Yeni stat için gerekli adımları attık!

Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve Asbaşkan Mesut Ersan Şatana, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'yı ziyaret etti.

Site yönetimine geçiş nasıl yapılır?

Yönetim plânında toplu yapı temsilciler kurulu oluşuncaya kadar, bu kurulun görevlerini üstlenmek, yetkilerini kullanmak ve kurulun oluşması için gerekli girişimde bulunmak üzere, bir geçici yönetim kurulabiliyor. Peki, site yönetimine geçiş nasıl yapılır

Site yönetiminde hangi üyeler bulunur?

Konut sitelerinde, toplu yapı temsilciler kurulu toplu yapı kapsamındaki bütün ortak yapı, yer ve tesisler için yönetici ve denetçi atıyor. Peki, site yönetiminde hangi üyeler bulunur? Site yönetimi nasıl sağlanır?

Site yönetimi temsilciler kurulu!

Site yönetimi temsilciler kurulu, Blok Kat Malikleri kurullarının seçtikleri “Blok Temsilcileri” ve site kat malikleri kurulunun seçtiği “Site Yönetim Kurulu Başkanı”ndan oluşuyor. Peki kurulun görevleri nelerdir?

Beysan Sanayi Sitesi, yola Vahap Kaya ile devam edecek!

Beysan Sanayi Sitesi Toplu Yapı Temsilciler Kurulu 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı, geçtiğimiz günlerde, Kaya Ramada Plaza Hotel'de gerçekleşti. Beysan Sanayi Sitesi Toplu Yapı Temsilciler Kurulu'nun, Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Kaya oldu

TMMOB Van şžubesi genel kurulu konteynırda yapacak!

TMMOB Mimarlar Odası Van şžubesi 6. Olağan Genel Kurulu 14 ve 15 Ocak 2012 tarihlerinde konteynırda gerçekleştirecek

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'i konuk ediyor

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Özka Ortaklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaçar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Özka Ortaklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaçar'ı konuk ediyor

temsilciler kurulu Haberi

temsilciler kurulu

1.    Site yönetimlerinde karar merci, yönetim kurulu değil: temsilciler kuruludur.


2.    Temsilciler kurulu, kat maliklerinin sözcüsü ve vekilidir.


3.    Temsilciler kurulu gerekli gördüğü zaman yönetim ve denetim kurulunu değiştirir.


4.    Anlaşmazlıklar mahkemeden önce temsilciler kurulunda ve kısa sürede çözülür.


5.    Temsilciler kurulu asıl yönetim kuruludur.


6.    Temsilciler kurulu asıl denetim kuruludur.


7.    Site yönetimlerinin performansından temsilciler kurulu sorumludur. 


8.    Yönetim kurulunun çalışma-icara tarzını temsilciler kurulu belirler.

http://www.konutsitesiyonetimi.com/YONETIMKURULUDANISMANI.pdf


8 maddede site yönetimi...