05 / 05 / 2024

tenisçi Andy Murray

tenisçi Andy Murray

Erkekler dünya sıralamasının 3 numarası Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, memleketi İskoçya'da otel satın aldı

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

İşte Selena Gomez'in muhteşem evi!

Selena Gomez, California’dan ev aldı. Ev için 2.25 milyon dolar ödeyen Gomez ‘in evinde kubbe tavanlı evde geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası, tenis kortu bulunuyor

Neymar, Rio de Janeiro'daki ev için 8 milyon Euro ödedi!

Neymar, Rio de Janeiro'daki lüks ev için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Bahçesinde helikopter pistinin bulunduğu villada, yüzme havuzu,tenis kortu, fitness salonu ve altı adet suit bulunuyor.

Ordu Tenis Kortu için sayılı günler kaldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin cazibesini artıracak bir projeyi daha hizmete açmaya hazırlanıyor. Ordu’da yeni bir sosyal yaşam alanı olacağı gibi, tenis sporcularının da sayısını artıracak tenis kort ve sosyal tesis projesinin bitimine sayılı günler kaldı.

Keçiören'de konutların değeri her gün artıyor!

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgedeki projeleri anlattı. İşte o haber...

Atatürk Orman Çiftliği sosyal tesisine ayda 14 bin TL kira ödenecek!

TBMM yönetimi tarafından milletvekilleri için Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yaptırılan sosyal tesislere ayda 14 bin lira kira ödeneceği ortaya çıktı. İçerisinde tenis kortlarının da bulunduğu tesis gelecek ay açılacak.

1953 yılında Şişli'de 5.407 metrekare arazi acele satılacakmış!

1953 yılında eski Şişli Bulgar Hastanesi ve tenis sahası arasında 43 bin 262 metrekarelik arazinin 1/8 hissesi olan 5 bin 407 metrekare arazi acele satılacakmış.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Caroline Wozniacki: İstanbul'da olmaktan çok mutluyum!

Esenyurt Koza World Sports - Akkoza açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, Turnuva Direktörü Coşkun Erginer ve tenisçi Caroline Wozniacki katıldı. İşte o geceden fotoğraflar...

Açılışı Wozniacki yapacak!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup yarın başlayacak. Turnuvada mücadele edecek tenisçilerden Danimarkalı Wozniacki bugün Esma Sultan Yalısında Türk tenisçi İpek Soylu ile bir gösteri maçı yaparak açılışı yapacak.

Kozan'da tenis kortu ve spor kompleksinin açılışı yapıldı!

Adana’nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu bahçesine yapılan tenis kortu ve spor kompleksi törenle açıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Oğuz Kürşat Şengel tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti...

Ağaoğlu Bakırköy 46 'nın yüzde 81'i yeşil alan!

Yüzde 81 'i yeşil alana ayrılan Bakırköy 46 'da yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, yapay kumsal, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, gibi sosyal alanlar bulunuyor...

tenisçi Andy Murray Haberi

tenisçi Andy Murray


     2012 yılında hem sezonun son ''grand slam''i ABD Açık, hem de Londra Olimpiyatları'nda şampiyon olan Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray'nin, doğduğu İskoçya'nın Glasgow kentine yaklaşık 50 kilometre mesafedeki Dunblane'den bir otel satın aldığı belirtildi. 

     2013 sezonuna da hızlı giriş yapan ve Avustralya Açık'da finale yükselen Murray'nin, 5 yıldızlı ve 15 odalı ''Cromlix House'' adındaki otelde bazı değişiklikler yapmak istediği bildirildi. 

     Murray'nin erkek kardeşi Jamie'nin, 2010 yılında Kolombiyalı Alejandra Gutierrez ile evlendiği otelin gelecek yılın bahar aylarında hizmete açılacağı ve Murray adına Inverlochy Castle Uluslararası İşletmecilik firması tarafından yönetileceği...