02 / 05 / 2024

Teoman Kumbaracıbaşı

Teoman Kumbaracıbaşı

Folkart Yapı sponsorluğunda gerçekleştirilen Erden Kıral'ın yeni filmi olan ve de Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat'ın rol aldığı Gece filminin çekimleri Folkart Towers'ın önünde gerçekleştirildi.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Teoman Timincioğlu: İzmir'deki riskli yapılara çözüm buluyoruz!

Timincioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Timincioğlu'nun kurduğu İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş, projelerini İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Şehircilik Bakanlığı onayı aldıktan sonra teslim ediyor.

Sedat Teoman Gürsesli: Arsa bedellerinin yüksek olması inşaat sektörüne darbe vurdu!

inşaat sektörünün Adana'da neden durduğunu ve arsaların neden kara borsa olduğunu sorduğumuz Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Giirsesli arsa bedellerinin çok yüksek olmasının inşaat sektörüne darbe vurduğunu belirtti.

Sedat Teoman Gürsesli: Adana'da yeni imar alanları açılmalı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli yaptığı açıklamada sektörün tekrar hareketlenebilmesi için belediyelerin yeni imar alanlar açması gerektiğini savundu. Sedat Teoman Gürsesli konuyla açıklamalarda bulundu...

Ali Aydın Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanı oldu!

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektöründeki sorunları çözüme kavuşturmak ve de mesleğin tanımı yapılarak disiplin altına almanın kaçınılmaz hale geldiğini belirtti.

Sedat Teoman Gürsesli: Her önüne gelen müteahhit olamayacak!

Sedat Teoman Gürsesli, TOBB ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun (İMKON) ortak bir komisyon oluşturarak 'İnşaat Müteahhitleri Mesleği Yasası' çalışmalarını başlattığını belirtti. Gürsesli "Her önüne gelen müteahhit olamayacak" dedi

Teoman Rıza Güneri: Katılımcı dönüşüm modelini hayata geçiriyoruz!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Teoman Rıza Güneri, "Arsa sahiplerinin hayallerinin ötesinde yaşanılabilir mekanlar inşa etmek için yola çıktık. Bu yolda, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'katılımcı dönüşüm' modelini hayata geçiriyoruz.

Sedat Teoman Gürsesli: Kentsel dönüşümde Adanalı müteahhitler görev almalı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli özellikle son yıllarda Adana'da ve bağlı ilçelerde TOKİ tarafından gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm çalışmalarında Adanalı Müteahhitlerin yer almasını arzuladıklarını ifade etti...

Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Soyal Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Macunköy'deki TMMOB tarafından yaptırılan ve eski başkanlarından Teoman Öztürk'ün adının verildiği öğrenci evi ve sosyal tesisinin açılışına katıldı...

Kumbaracı Yokuşu, sessiz sedasız bir değişim ve gelişim içinde!

Henüz değişimin eşiğinde olan Kumbaracı, sanat atölyeleri, tiyatro salonu, şirin kafeleri, butik otelleri ve havalı restoranlarıyla, birçok kesimden farklı insanı buraya çekmeyi başarıyor

Misbah Demircan Kumbaracı50 Sahnesi'ni açtırdı!

Beyoğlu Belediye Başkanı, 'Yala Ama Yutma' oyununun sahnelendiği Kumbaracı50 Sahnesi'nin mührünü söktürdü

Beyoğlu Belediyesi Kumbaracı50 Sahnesini mühürledi

  
Beyoğlu Belediye Başkanlığı Beyoğlu Kumbaracı Yokuşunda No : 50'deki ruhsatsız Kumbaracı50 sahnesini mühürledi

Doğa Country'de 250 bin eurodan başlayan fiyatlarla son 10 konut!

Kemerburgaz'da inşa edilen Doğa Country'de son 10 konut 250 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor. 104 konutun bulunduğu proje Ağustos'ta teslim edilecek.

Teoman Kumbaracıbaşı Haberi

Teoman Kumbaracıbaşı

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın paylaştığı filmde Vildan Atasever, İlyas Salman, Teoman Kumbaracıbaşı, Hakan Karahan, Nur Sürer, Hakan Yufkacıgil, Ayça Damgacı ve Zehra Gökçimen de rol alıyor. Kasım ayında vizyona girmesi planlanan filmde Diyarbalor'dan İzmir'e göç etmek zorunda kalmış bü- ailenin yaşadıkları ve parçalanma öyküsü anlatılıyor. 


Filmde Nurgül Yeşilçay pavyonda çalışan bir kadını canlandırıyor. 

Mert Fırat, Esra Eroğlu, Nurgül Yeşilçay, Hakan Karahan, Ayça Damgacı ve Erden Kırai sıcak havadan şikayetçiydi. 

Yeni Asır...