02 / 05 / 2024

Teori ile Pratik Arasında Şehir

Teori ile Pratik Arasında Şehir

Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

Arzum AR2019 Tostçu Delux en uygun nerede, fiyatı ne kadar? 19 Nisan 2023 fiyat listesi... 

Arzum AR2019 Tostçu, hem tost hem de ızgara özelliği ile pratik ve sağlıklı öğünler hazırlamanızı sağlar.  Granit efektli plakaları ve yağ toplama tepsisi ile temiz bir kullanım sunar. Peki, Arzum AR2019 Tostçu Delux kaç TL? İşte detaylar...

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Fakir Coctail Max Katı Meyve Presi Ve Blender kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Coctail Max Katı Meyve Presi Ve Blender ,özel ezme teknolojisi sayesinde meyveleri bütün olarak presleyebilme özelliği ile pratik bir kullanım imkanı sunar.

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

Altus 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus Al 225 F enerji sınıfı 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu,geniş iç haznesi ve statik soğutma özelliği ile pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Peki statik soğutma özelliği nedir?

Arçelik 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Yıkanan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Arçelik kurutma makinesi, iç hacim kapasitesi ve çalışma mod  seçenekleri ile pratik kullanım sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf ettiriyor. Kurutma makinesi kırışık önleme programı nedir? İşte detaylar..

Tost resitali sizi bekliyor! Sunny Piyano Tost Makinesi kaç TL? 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

6 dilim tost yapabilme özelliği sayesinde kahvaltıların vazgeçilmezi olan Sunny Piyano Tost Makinesi ile pratik, lezzetli ve hızlı bir kahvaltı sizi bekliyor. Peki Sunny Piyano Tost Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Düşük bütçe ile ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları kaç TL? 27 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dikkat! Betonarme evlere göre daha pratik olan prefabrik evler, düşük bütçe ile ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Arçelik mini fırınları ile yerden tasarruf sağlayın! İşte Arçelik mini fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi...

Mutfaklarında yeterli alanı olmayan ya da ihtiyacını pratik şekilde karşılayabilenler için harika bir alternatif; mini fırın… Bütçe dostu avantajlı ücretleri ve beklenenden fazla özellikleri ile Arçelik mini fırınları ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Teori İnşaat Danışmanlık  Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Nazlı tarafından kuruldu.

Guest Teori Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Guest Teori Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Nazlı tarafından kuruldu.

Teori 34 Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teori 34 Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamil Altun tarafından kuruldu.

Teori ile Pratik Arasında Şehir Haberi

Teori ile Pratik Arasında Şehir

ŞEHİRLERDE MİLLİ KİMLİK KORUNMALI


Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde Ordinaryus Prof. Dr. Ahmet Süheyl Ünver için verilen Vefa Ödülü'nü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, Esenler'de düzenlenen bir programda konuştu. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nce Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programda Sayar, "Teori ile Pratik Arasında Şehir"i anlattı. Programa Esenler Belediye Başkanı Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat ve vatandaşlar katıldı.

MEZARLIK KÜLTÜRÜMÜZ PERİŞAN OLDU

Suriçi'nin ve mezarlıkların geçmişten günümüze öneminden bahseden Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Merkezi İstanbul çok önemli. Bugün için değil belki ama...