29 / 04 / 2024

Tepe Home kütahya

Tepe Home kütahya

Tepe Home Kütahya'daki ilk mağazasını bugün açıyor...

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

İsmob tasarım yarışması birincilik ödülü Tepe Home'un!

Tepe Home, Yatak Odaları Kategorisinde en iyi tasarım ödülüne layık görülürken, tamamlayıcı ürün kategorisinde de en iyi ikinci tasarım ödülü aldı.

Anadolujet'te uç Tepe Home'da indirimi kazan!

AnadoluJet, Tepe Home ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. 31 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet ile yolculuk eden herkes, Tepe Home’un yüzde 40’lık indirimine ek olarak, sadece Anadolujet yolcularına özel yüzde 20 ekstra indirim kazanıyor.

Tepe Home yeni yıla üç farklı konseptle girecek!

Tepe Home, 2013 - 2014 Sonbahar - Kış ve Yılbaşı ürünlerini, Cevahir Alışveriş Merkezi 'ndeki mağazasında basın mensuplarına tanıttı. Tepe Home, 3 farklı konseptle dekorasyonseverlerle buluşuyor.

Tepe Home Batman'a mağaza açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağaza açılışlarını devam ettiren Tepe Home, 28 Eylül Cumartesi günü Batman’da 1200 metrekarelik yeni mağazasını 800 bin liralık yatırımla Batmanlıların hizmetine açtı...

Yeni Tepe Kadıköy fiyatları!

Yeni Tepe Kadıköy fiyatları metrekare satış kapsamında 4 bin 400 TL'den başlıyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat projesi Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesinde home ofis ve ticari alanlar yer alıyor...

Tepe Home Mağazaları'nın indirim kampanyası uzatıldı!

Tepe Home Mağazalarındaki büyük bahar indirimine olan ilgi kampanya tarihini uzattırdı...

Ayşe Kucuroğlu’nun Tepe Home severliği mağazalarda yerini buldu!

Ev Dekorasyonu ve Mobilya sektörünün zincir mağazacılık alanında lider konumdaki markası Tepe Home, Ayşe Kucuroğlu’nu mağazalarında misafir ediyor

Tepe Home kış sezonuna özel ürünlerini tanıttı!

Tepe Home kış sezonuna özel ürünler sunuyor. Tepe Home mağazalarına www.tepehome.com.tr internet sitesinden de ulaşılıyor

Tepe Home kütahya Haberi

Tepe Home kütahya

Tepe Home Kütahya'daki ilk mağazasını bugün hizmete açıyor. Ev dekorasyonu ve tasarım meraklılarını ağırlayacak olan mağazada, yerli ve yabancı ithal mobilya seçenekleri, aksesuarlar, tekstil, züccaciye ve hediyelik eşya olmak üzere geniş ürünler yer...