05 / 05 / 2024

tepe mesa inşaat ankara

tepe mesa inşaat ankara

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent bölgesinde yeni projeye hazırlanıyor. 885 konutluk Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde satışlar bu yıl Mayıs ayında başlayacak...

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mengir ve Resul Akbulut ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

Mesa Cadde'de inşaat durmadı!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İnşaat sektöründe geri dönüş süresi arsa maliyetine göre değişir!

Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, inşaat sektöründe geri dönüş süresinin arsa maliyetlerine göre değiştiğini ifade etti..

Mesa'nın Yassı Ada’daki inşaatı durdu!

Mesa inşaatına bir süredir devam ettiği Yassı Ada’da çalışmalarına devam edemiyor. İnşaat büyük oranda da tamamlanmak üzereydi.

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

tepe mesa inşaat ankara Haberi

tepe mesa inşaat ankara



Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent'de Çayyolu üzerinde yeni konut projesine başlayacak. Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 885 adet konut inşa edilecek. Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent'te satışlara Mayıs ayında başlayacak.


Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 14 blok olacak. Bloklardan üç tanesi yüksek katlı olarak yükselirken, diğer bloklar az katlı olarak tasarlandı. Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 149 bin 500 metrekare kapalı alan olacak.


74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alacak. Enerji ve su tasarrufunun sağlanacağı Tepe - Mesa Yaşamkent projesi Türkiye'nin en büyük LEED sertifikasyonlu projesi olacak.



Tel: 0312 266 58 00

Web: www.tepeinsaat.com.tr


Tel: 0312...