05 / 05 / 2024

tepe mesa ortaklığı ankara

tepe mesa ortaklığı ankara

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent bölgesinde yeni projeye hazırlanıyor. 885 konutluk Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde satışlar bu yıl Mayıs ayında başlayacak...

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

360 Villas Tepeören Demirbaş Hanesel ortaklığının 5. projesi olup, Tuzla Tepeören'de yükseliyor. 360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Mesa 2021'de 1.2 milyar TL'lik konut yatırımı yapacak!

Mesa Holding, 6 sene önce 48 ortaklı yapısını bitirdi ve yoluna devam etti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yeni yatırımlarını açıkladı. Boysanoğlu, koronavirüs salgını döneminde sektörde neler olduğunu da anlattı. 

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mengir ve Resul Akbulut ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

tepe mesa ortaklığı ankara Haberi

tepe mesa ortaklığı ankara



Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent'de Çayyolu üzerinde yeni konut projesine başlayacak. Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 885 adet konut inşa edilecek. Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent'te satışlara Mayıs ayında başlayacak.


Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 14 blok olacak. Bloklardan üç tanesi yüksek katlı olarak yükselirken, diğer bloklar az katlı olarak tasarlandı. Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 149 bin 500 metrekare kapalı alan olacak.


74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alacak. Enerji ve su tasarrufunun sağlanacağı Tepe - Mesa Yaşamkent projesi Türkiye'nin en büyük LEED sertifikasyonlu projesi olacak.



Tel: 0312 266 58 00

Web: www.tepeinsaat.com.tr


Tel: 0312...