12 / 05 / 2024

Tepe Nautilus mağaza açılışları

Tepe Nautilus mağaza açılışları

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara'da Bilkent Tepe Home mağaza açıldı!

Bilkent Tepe Home mağaza açılışı Ankara'nın ünlü simaları eşliğinde gerçekleşti. Modacı Deniz Berdan davete eşlik etti

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home Hamburg'da mağaza açtı!

Tepe Home Hamburg'da mağaza açtı. Tepe Home, yıl sonuna kadar toplam mağaza sayısını 40’ın üzerine toplam satış alanını ise 140.000 metrekarenin üzerine taşımayı hedefliyor.

Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı!

Tepe Mobilya, bölgesel bir marka olma vizyonu ile ihracat atağı başlatmaya hazırlanıyor. Bilkent Holding bünyesindeki Tepe Mobilya 4 ülkede mağaza açmak için ön protokol imzaladı.

Tepe Nautilus en çok ziyaret edilen alışveriş noktası olmayı hedefliyor!

Ziyaretçi ihtiyaçlarını dikkate alarak yenilediği iç dekorasyonu ile ziyaretçilerini ağırlayan Tepe Nautilus, hizmet kalitesi, mağaza karması ve yeme içme mekânlarıyla farklı hedef kitlelere yepyeni bir alışveriş deneyimi sunuyor...

Tepe Nautilus mağaza açılışları Haberi

Tepe Nautilus mağaza açılışları

Birçok marka Tepe Nautilus'taki faaliyetlerine teker teker son vermeye başlamıştı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Tepe Nautilus'tan çıkan markalardan bahsetmiştik. Özellikle aynı gruba ait olan Tepe Home ve dünyaca ünlü hazır giyim markası Zara'nın AVM'den çıktığına dikkat çekmiştik. 

Aynı haberde U.S. Polo'nun da ayrıldığı da belirtilmişlti. Öncelikle U.S. Polo'nun Tepe Nautilus'ta devam ettiğini belirtelim.Tepe Emlak Yatırım A.Ş.'den gelen bilgi notuna göre Eylül'de kapanma kararı alan Tepe Home mağazasının ardından, aynı yerde Evidea’nın 12'nci mağazası ve Ebebek'in 170'inci mağazası açılmış. Saat&Saat, Korkmaz, Suwen, Mad Parfüm ve SuperStep de Tepe Nautilus'a yeni taşınan mağazalar olmuş.

Tepe Nautilus markalarında son...