12 / 05 / 2024

tepe nautilus sömestr programı

tepe nautilus sömestr programı

Tepe Nautilus, sömestr tatiline girecek çocuklar için, 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında 7. Mini Kitap Şenliği, “Sanat Atölyeleri” “Cup Cake Süsleme Atölyesi”ve Sirk Atölyesi'nden oluşan bir dizi etkinlik hazırladı...

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Bilgi Üniversitesi'ne 2 liraya satılan bina iade edildi!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Bilgi Üniversitesi'ne 2 lira karşılığında satılan Kuştepe Kampüsü'nün binasının Şişli Belediyesi'ne iade edildiğini açıkladı.

Tepe İnşaat, Capital 500'de 89'ncu sıraya yükseldi!

Tepe İnşaat, Capital500 – Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçlarına göre genel sıralamada 89’uncu sırada yer aldı

Tepe Aura Sırapınar fiyat!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Tepe Aura Sırapınar projesinde ön satışlar başladı. İşte Tepe Aura Sırapınar fiyat listesi...

tepe nautilus sömestr programı Haberi

tepe nautilus sömestr programı


Tepe Nautilus, sömestr tatilini çocuklar için da eğlenceli hale getirecek. Tepe Nautilus, 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği “7.Mini Kitap Şenliği”, sanat, mutfak ve eğlence içerikli atölyeleriyle çocuklara eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşatmayı amaçlıyor.


Tepe Nautilus’ta düzenlenecek 7. Mini Kitap Şenliği 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında 1. Kat Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Çocukların dünyasına yönelik kitapların yer alacağı fuarda, 23 yayınevinin kitapları Tepe Nautilus’ta tüm gün sergilenecek. 


“Sanat Atölyeleri” küçük misafirlerini bekliyor


Çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla sömestr tatilinde özel atölye çalışmalarına da ev sahipliği yapacak Tepe Nautilus, hafta içi ve hafta sonu çocuklara farklı atölyelerle keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak. Çocukların yaratıcılıklarıyla kendilerini ifade edebilecekleri “Sanat Atölyeleri” sömestr tatili boyunca pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri küçük misafirlerini ağırlayacak. 


Ebeveynlerin de...