03 / 05 / 2024

tepe nautilus yeni yıl etkinliği

tepe nautilus yeni yıl etkinliği

Tepe Nautilus’tan 2 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında 150 TL’lik alışveriş yapanlar BMW X1, 10 Ipad mini ve 10 Iphone 5 kazanma şansı elde edecek....

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Gram altın adım adım rekora gidiyor! Tepe nokta belli oldu! Altın yatırımcıları elinizi çabuk tutun

Gram altın bu hafta, ons altındaki yükselişle beraber rekor kırdı. Gram altın adım adım yeni rekora giderken, uzman isim altın için tepe noktayı açıkladı. Yatırımcılar elinizi çabuk tutun, gram altın bu kadar olacak...

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

tepe nautilus yeni yıl etkinliği Haberi

tepe nautilus yeni yıl etkinliği

Tepe Nautilus’ta yılbaşı coşkusu başlıyor. Tepe Nautilus’tan 2 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında 150 TL’lik alışveriş yapanlar BMW X1, 10 Ipad mini ve 10 Iphone 5 kazanma şansı elde edecek. Tepe Nautilus’un yılbaşı kampanyasında 10 çift de Kıbrıs Cratos Premium Otel’de tatil kazanacak.


Tepe Nautilus’un sürprizlerle dolu yılbaşı kampanyasına katılmak için 2 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında toplam 150 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli olacak. Alışverişlerinin ardından Tepe Nautilus’ta kurulacak standlara gelerek kayıt yaptıranlar arasında 6 Şubat 2014, Perşembe günü saat 12.00’de noter huzurunda çekiliş yapılacak. Çekiliş sonuçları 10 Şubat 2014’te Akşam Gazetesi’nde yayımlanacak. Çekiliş sonuçları ayrıca Tepe Nautilus AVM web sitesinde de yer alacak.  


Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi 2013 model BMW X1’in sahibi...