02 / 05 / 2024

tepe nautilus yılbaşı bmw çekilişi

tepe nautilus yılbaşı bmw çekilişi

Tepe Nautilus’tan 2 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında 150 TL’lik alışveriş yapanlar BMW X1, 10 Ipad mini ve 10 Iphone 5 kazanma şansı elde edecek....

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Tepe Aura yılbaşı kampanyasında yüzde 25 indirim!

Tepe Aura projesinde ev sahibi olmak için fırsatlar devam ediyor. Çekmeköy-Ömerli’de hayata geçirilen projede sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde 25'e varan indirim sağlanıyor. 

Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı?

Tepe Prime Avenue, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı? Tepe Prime Avenue yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Prime Avenue 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

Yılbaşı turizm paketlerinin satışlarında yüzde 50 yükselme oldu!

Yurtiçi programlarında Kapadokya en çok tercih edilen mekânlar arasında. Yılbaşı paketi satışlarının yurtdışında yüzde 85'ini, yurtiçinde yüzde 70'ini tamamlayan tur operatörleri, önceki seneye oranla yüzde 50 yükselme olduğunu belirtiyor.

Turizm sektöründe yılbaşı bereketi!

Turizm sektöründe yılbaşı bereketi yaşanıyor. Bu yıl 1 Ocak'ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle 4 gün tatil yapma imkanı bulan tatilcilerin yılbaşı tur paketlerine ilgisi yoğun oldu.

Yılbaşının yeni adresi Etiler olacak!

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla ilk kez bir yılbaşı kutlamasına ev sahipliği yapacak Etiler’de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Akmerkez’in karşısına kurulacak sahnede DJ performansları ile Kenan Doğulu konseri gerçekleştirilecek.

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Buca Belediyesi yılbaşı etkinliklerine hazırlanıyor!

Buca Belediyesi 29-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek 3 günlük yılbaşı etkinlikleri için Şirinyer Parkı 'nı seçti. Başkan Levent Piriştina, "Yılbaşı etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi!

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi. Kış turizminin gözde merkezlerinde tatilini geçirmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyaları ile yüzde 25 - 30 indirim ile tatil yapabiliyor.

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

tepe nautilus yılbaşı bmw çekilişi Haberi

tepe nautilus yılbaşı bmw çekilişi

Tepe Nautilus’ta yılbaşı coşkusu başlıyor. Tepe Nautilus’tan 2 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında 150 TL’lik alışveriş yapanlar BMW X1, 10 Ipad mini ve 10 Iphone 5 kazanma şansı elde edecek. Tepe Nautilus’un yılbaşı kampanyasında 10 çift de Kıbrıs Cratos Premium Otel’de tatil kazanacak.


Tepe Nautilus’un sürprizlerle dolu yılbaşı kampanyasına katılmak için 2 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında toplam 150 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli olacak. Alışverişlerinin ardından Tepe Nautilus’ta kurulacak standlara gelerek kayıt yaptıranlar arasında 6 Şubat 2014, Perşembe günü saat 12.00’de noter huzurunda çekiliş yapılacak. Çekiliş sonuçları 10 Şubat 2014’te Akşam Gazetesi’nde yayımlanacak. Çekiliş sonuçları ayrıca Tepe Nautilus AVM web sitesinde de yer alacak.  


Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi 2013 model BMW X1’in sahibi...