22 / 05 / 2024

Tepe Prefabrik ödülü

Tepe Prefabrik ödülü

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

İsmob tasarım yarışması birincilik ödülü Tepe Home'un!

Tepe Home, Yatak Odaları Kategorisinde en iyi tasarım ödülüne layık görülürken, tamamlayıcı ürün kategorisinde de en iyi ikinci tasarım ödülü aldı.

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Tepe Prefabrik yenilendi!

Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik, Ankara Sanayi Odası (ASO) 2 ve 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve kendi mülkiyeti olan yeni tesislerinde sade bir açılış töreni sonrasında üretim faaliyetlerine başladı.

Tepe Prefabrik, Afrika'da gücünü artırmaya devam ediyor!

Tepe Prefabrik Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Uğur Bal, "Çözüm ortağımızın da desteği ile pek çok Afrika ülkesinde anahtar teslim proje tamamladık Bölgedeki gücümüzü artırmaya devam ediyoruz" dedi...

Mahmut Metin Gültekin Yılın AVM Müdürü ödülünü aldı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, Türkiye perakende sektörünün en önemli organizasyonu Perakende Günleri kapsamında düzenlenen 'Perakende Güneşi Ödülleri'nde Yılın AVM Müdürü ödülünü aldı...

Van'da 250 prefabrik ev yapan Merter Platformu altın ödül aldı!

Van depreminin ardından başlatılan kampanyayla öğretmenler için 250 prefabrik evden oluşan Öğretmenler Mahallesi'ni kuran Merter Platformu'na altın ödül geldi

Tepe Prefabrik ödülü Haberi

Tepe Prefabrik ödülü

Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü. 


Bilkent Holding şirketlerinden Tepe Prefabrik İnşaat Sanayi A.Ş.'nin Ankara Temelli ASO 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgesindeki modern teknolojilere sahip yeni üretim tesisleri ile yönetim binası, uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olarak değerlendirilen LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya hak kazandı. 


Doğaya, çevreye ve insana saygıyı her zaman ön planda tutan Tepe Prefabrik, yeni üretim tesislerini inşa ederken doğa ve çevre ile uyumlu, su, elektrik, doğalgaz vb. kaynaklan mümkün olan en verimli şekilde kullanacak binaların yapımına vermiş olduğu önemin karşılığında ödüllendirilmiş oldu. 


1977'den bu yana tasarım, imalat ve montajlarını yaptığı tüm prefabrik yapılarda çevre dostu girdiler...