29 / 04 / 2024

tepe prime nerede

tepe prime nerede

Tepe İnşaat’ın Ankara’da hayata geçirdiği Tepe Prime’da bulunan tüm ofislerin satış süreci sona erdi

Ankara Prime'da 251 metrekare 1 milyon 185 bin TL: son 2 ofis!

Tepe İnşaat projesi olan Tepe Prime’da son olarak 2 ofis kaldı. Projede kalan ofisler minimum 795 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

Tepe Prime'da hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin 732 TL!

Tepe İnşaat’ın Ankara-Çankaya’da hayata geçirdiği Tepe Prime projesinde kalan son ofisler sahibini bekliyor. Projedeki ofisler banka kredisine uygun durumda

Tepe Prime'da son ofisler! 795 bin liraya!

Ankara Tepe Prime'da satışı devam eden son ofislerin fiyatı 795 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Tepe Prime'da yaşam tüm hızıyla devam ediyor!

Tepe İnşaat' ın farklı bir bakış açısı ile projelendirdiği Tepe Prime, Ankara' nın iş ve sosyal yaşamına yön veriyor

Tepe Prime AVM'deki fahiş kira artışları kiracıları isyan ettirdi!

Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan Tepe Prime Alışveriş Merkezi'nde kiracılar, fahiş kira artışları nedeniyle karşı eylem yaptı.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Nef Çamlıtepe projesi 21-22 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Peki Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı?

Tepe Prime Avenue, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı? Tepe Prime Avenue yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Prime Avenue 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Prime Avenue Kurban bayramı çalışma saatleri!

Tepe Prime Avenue hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Prime Avenue Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Prime Avenue Kurban bayramı çalışma saatleri...

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Konutları için 30 ay vade imkanı sunuluyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 248 suit daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. Peki Prime Palace Evleri nerede?

Babacan Prime Palace Rezidans nerede?

Prime Palace Residence'de teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Babacan Prime Palace Rezidans nerede?

Babacan Yapı Prime Palace nerede?

Prime Palace Rezidans tek blok halinde inşa ediliyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor. Peki Babacan Yapı Prime Palace nerede?

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Ankara Moment Beştepe nerede?

Ofislerin 70 metrekareden başladığı Moment Beştepe projesin de toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan yer alıyor. Peki Ankara Moment Beştepe nerede?

Moment Beştepe nerede?

Toplamda 330 home ofis ve 22 dükkandan meydana gelen Moment Beştepe Residence 2 blok halinde inşa edilecek. Projede çeşitli sosyal donatı alanları da yer alacak. Peki Moment Beştepe nerede?

tepe prime nerede Haberi

tepe prime nerede



Ankara-Çankaya’da hayata geçirilen Tepe Prime ofis projesi Eskişehir Yolu üzerinde yükseliyor. Tepe İnşaat imzası taşıyan Ankara Tepe Prime projesinin inşaat alanı 28 bin metrekareye ulaşıyor.

 

326 adet bağımsız birimin bulunduğu Ankara Tepe Prime projesinde ofis ve mağazalar yer alıyor. Son olarak 2 ofisin de satıldığı projenin satış süreci sona ermiş durumda. Ankara Tepe Prime projesinde kapalı otopark alanı, toplantı salonu ve güvenlik imkanları mevcut. 

 


0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr

Gülay...