08 / 07 / 2024

Tepebaşı kat artırımı

Tepebaşı kat artırımı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kat artırımı konusu yeniden gündeme geldi. Başkan Ataç ilgili mahallelerde kat artırımına tüm meclis üyelerinin olumlu yaklaştığını kaydetti.

Ekonomistlerden TCMB'ye politika faizi artırımı beklentisi! Tahminleri duyan şimdiden hazırlıklara başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesi gerçekleşen beklenti anketi sonuçları açıklandı. Anket, 15 ekonomistin katılımıyla düzenlendi ve tüm katılımcılar politika faizinde artırım öngördü.

Sasa'dan yüzde 130 bedelsiz sermaye artırım kararı!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa Polyester'in, borsa şirketlerindeki bedelsiz sermaye artırımına katılarak, yüzde 130 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

İntema İnşaat'tan sermaye artırımı açıklaması!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının sermaye artırımına katılım hakkında açıklama yaptı.

İhlas Holding'ten sermaye artırımı açıklaması!

İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımına, sermaye oranında katılmaya karar verdi.

Doğuş GYO sermaye artırımını tescil etti!

Doğuş GYO, bedelsiz sermaye artırımına ilişkin tescil işlemini açıkladı. Karar, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Doğuş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı onaylandı!

Doğuş GYO'nun bedelsiz sermaye artırım başvurusu 9 Mayıs 2017 tarihinde onaylandı. Firma bu kararı KAP'a bildirdi.

STCA Gayrimenkul Kartal'da konutun değerini 6 kat artırıyor!

Ada bazlı kentsel dönüşümün en güzel örneğini oluşturan Kartal’ın gözbebeği Atalar’da hayata geçirdiği lüks kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren STCA Gayrimenkul, konutun değerini 6 kat artırıyor.

Akiş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Diyarbakırlı müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı istiyor!

Diyarbakır’ın birçok ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalar yapılmadığı için vatandaşlar mağdur olmaya devam ederken müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı talep ediyor.

JP Morgan, FED'den 3 kez faiz artırımı bekliyor!

JP Morgan, Fed'in çok yakın zamanda bir faiz artırımı yapmaya hazırlandığını savunarak, JP Morgan'ın ABD baş ekonomisti Michael Feroli; "Fed'in bu yıl yapacağı faiz artırımı sayısına ilişkin tahminimizi 2'den 3'e çıkarıyoruz." dedi.

Tepebaşı kat artırımı Haberi

Tepebaşı kat artırımı

Gündem maddeleri görüşülmesi öncesinde söz alan AK Partili meclis üyesi ve grup sözcüsü Orhan Durmuş, Yesiltepe, Kuyubaşı, Fevzi Çakmak ve Sazova Mahallelerini kapsayan ve Ekim ayı Meclis toplantısında imar komisyonuna havale edilen kat artırımı konusunda bir gelişme olup olmadığını sordu. Söz konusu maddenin komisyonda beklediğini hatırlatan Başkan Ataç ilgili mahallelerde kat artırımına tüm meclis üyelerinin olumlu yaklaştığını kaydetti. Ataç şöyle dedi. 'Ancak 1/25 binlik plan var ortada. 25 binlik plan çıkmadan bir şey yapılamaz. Biz konuyu burada komisyondan çıkarıp Büyükşehir'e yollasak da bu kez oradaki komisyonda bekleyecek. İsterseniz komisyonumuz konuyu karara bağlasın biz de meclisten geçirip 1/5000'lik imar planını yapıp Büyükşehir'e yollayalım. Ama bunun için de 25 binlik planın beklenmesi gerekiyor. Bölgemizde bazı sıkıntılı noktalar var. Bunların da çözülmesi...