20 / 07 / 2024

Tepebaşı yenileniyor

Tepebaşı yenileniyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerek kırsaldaki mahallelerde gerekse merkez mahallelerdeki mesaisine devam ediyor.

Eskişehir Tepebaşı'ndaki parklar yenileniyor!

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki parkların bakımını yaparken diğer taraftan da yeni yaşam aşanları inşa ediyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

Bursa Fidyekızık Meydanı yenileniyor!

Bursa'nın 7 'Kızık' yerleşim yerinden biri olan Fidyekızık'ın meydanı, Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı düzenleme çalışmalarıyla sil baştan yenileniyor.Başkan Recep Altepe, 17 ilçede kentsel tasarım çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Giresun Osmaniye Camisi'nin etrafı yenileniyor!

Osmaniye Mahallesi Camii etrafı tamamen yenileniyor. Mahalle sakinlerinin ve görevlilerin Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan talep ettiği çalışmada son rötuşların yapıldığı açıklandı.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor!

Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde fiyatlar ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Ankara Keçiören Fatih Caddesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Keçiören'de Fatih Caddesi, Zileliler Caddesi kesişiminden başlayıp Tepebaşı kavşağına kadar olan bölümde kaldırım yenileme çalışması yapıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı başvurusu için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler...

Tepebaşı yenileniyor Haberi

Tepebaşı yenileniyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerek kırsaldaki mahallelerde gerekse merkez mahallelerdeki mesaisine devam ediyor. Yaz mevsimi sürecinde hali hazırda devam eden çalışmalarını hızlandıran ekipler, birçok noktadaki çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi. Sazova, Çamlıca, Kozlubel, Yusuflar Mahallelerinde bulunan ekipler, aynı sürede Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de tretuvar çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin, bölgedeki fiziki koşulların iyileştirilmesi konusundaki çalışmalarına ara verilmeden devam edeceği...