24 / 07 / 2024

tepepark villaları kiralık

tepepark villaları kiralık

320 metrekare Safir, 330 metrekare Ametist ve 440 metrekare Kehribar villalarından oluşan Tepe Park Villaları'nda yüzme havuzu ve çocuk havuzu, otopark, park club, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası ve çok özel peyzaj

Kiralık villalarda en çok hangi bölgeler tercih ediliyor?

2021'de tatil trendleri değişti. Otelleri odaklarından çıkaran yerli turistler, kiralık villaları, çadır ve karavan tatillerine yöneldi. Bu tatil seçeneklerinde de fiyatlar tavan yaptı.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Koronavirüsle tatilcilerin kiralık villa arayışı arttı!

Koronavirüs salgını ile mücadele sonrası normalleşme takviminin belli olması ve havaların da ısınmasıyla birlikte uzun süredir rafa kaldırılan tatil planları tekrar gündeme geldi. Tatilciler, oteller yerine kiralık villaları tercih etmeye başladı...

Mart ayında kiralık emlak fiyatları Zeytinburnu’nda yüzde 8.6 arttı!

Metrekare.com’un 2014 yılı şubat ve mart ayları arasında İstanbul’da yaptığı araştırmaya dayanarak hazırlanan emlak analizi, satılık ve kiralık emlak piyasasındaki değişimleri gözler önüne seriyor.

Propa Plaza'da kiralık A sınıfı ofisler!

Propa Plaza, Kore Şehitleri Caddesi’nde, Zincirlikuyu mevkiinde, Büyükdere Caddesi aksında, İstanbul’un Merkezi İş Alanı’ nda yer alıyor. Propa Plaza'da kiralık A sınıfı ofisler sahiplerini bekliyor.

2013 yılında kiralık otel sayısı patladı!

Türkiye'de yabancı turist sayısındaki artışla birlikte turistik tesis ilanlarında da yaşanan artış göze çarpıyor. Verilere göre; 2013 yılında bir önceki yıla göre tam 2.5 kat daha fazla kiralık turistik tesis ilanı verildi.

2013'te kiralık otel sayısı patladı!

Hurriyetemlak.com'un 2013 yılı verilerine göre; Türkiye'de kiralık otel sayısındaki artış dikkat çekiyor. Hurriyetemlak.com'un verilerine göre; 2013 yılında, bir önceki yıla göre tam 2,5 kat daha fazla kiralık turistik tesis ilanı verildi.

Teknopark İstanbul'un kiralık alanları ihaleye çıkıyor!

Teknopark İstanbul'un kiralık alanları 24 Mart ve 25 Mart 2014 tarihlerinde ihaleye çıkıyor. Kuaför, kırtasiye, kafe, oto yıkama, restoran gibi alanların yer aldığı ihaleler saat 10.00'da gerçekleştirilecek...

Kilis'te kiralık ev bulunmuyor!

Kilis'te, 100 bine yakın Suriyelinin ikamet etmesi nedeniyle vatandaşlar kiralık ev bulmakta sıkıntısı çekiliyor. Kilisliler, konut sıkıntısının bir an önce çözülmesi gerektiğini, TOKİ'nin dar gelirliler için ev yapmasını istediklerini ifade etti.

Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar!

MVK Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar yeni işletmecilerini bekliyor. Work Square projesi İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor...

tepepark villaları kiralık Haberi

tepepark villaları kiralık

Tepe Park Villaları, 47 bin 771 metrekare alan içinde hayat buluyor. 42 adet müstakil villadan meydana gelen Tepe Park Villaları, modern mimari tarzı ve kalitesi ile yaşam enerjiniz hep yüksek tutacak.

Tepe Park Villaları'nda bütün villalarda; 2 araçlık otopark, özel bahçe, akıllı ev özellikleri, yansın, su basması, gaz kaçağı veya hırsızlık gibi durumlarda site güvenliğine direkt bağlı alarm sistemi, merkezi vakumlu elektrik süpürge sistemi, otomatik panjur sistemi, klima sistemi, şömine ve evden site güvenliğine görüntülü konuşma mevcut.

320 metrekare Safir, 330 metrekare Ametist ve 440 metrekare Kehribar villalarından oluşan Tepe Park Villaları'nda yüzme havuzu ve çocuk havuzu, otopark, park club, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası ve çok özel peyzaj yer alıyor.

Tepe Park Villaları'nda 320 metrekare ile...