04 / 05 / 2024

teras evler istanbul kurtköy

teras evler istanbul kurtköy

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Royal Park Residence'ta fiyatlar 255 bin TL ile 590 bin TL arasında değişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Royal Park Residence Teras Evler'de 1+1'ler 240 bin lira!

Kuryap İnşaat'ın Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kurtköy'de hayata geçirdiği Royal Park Residence Teras Evler lüks ve ferah bir yaşam sunuyor.

Maksi İstanbul Teras Kale'de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Kale projesi için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. Projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

1938'de İstanbul'da yıkılmaya mahkum eski evler!

İstanbul'daki konutlar geçmiş yıllarda da kentin sorunlarından biriymiş... 1938 yılında yayımlanan gazetede "Yıkılmaya mahkum eski evler! başlıklı yazı o dönemdeki yapılar hakkında bilgi veriyor.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

Ev almak isteyenlerin en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında konut fiyatları yer alıyor. Peki İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul sahil şeridindeki evler için mahkemeden karar!

İstanbul'da Büyükçekmece, Selimpaşa, Kumburgaz ve Silivri’de, sahil şeridinde kalan binlerce yazlık sahibi sevindiren haber geldi. Kamuya ait alanda inşa edildikleri gerekçesi ile yıkımı istenen evler ile ret kararı alındı.

Üniversiteler online oldu, İstanbul'da kiralık evler boş kaldı!

Üniversitelerin uzaktan eğitim kararı alması ile özellikle öğrencilerin yoğun olduğu şehirlerde kiralık evler boş kaldı. Türkiye genelinde öğrenciler tarafından her yıl 100-150 bine yakın ev kiralanırken, şimdi sadece İstanbul’da 50 bin evin kiralanamadığı ifade ediliyor. 

Melih Gökçek, başkanlık konutunu nasıl aldı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye ait Teras Evler’de yer alan villayı başkanlık konutu olarak kullanan Melih Gökçek’in görevden ayrıldıktan sonra da konutu terk etmediği ortaya çıktı. Gökçek konutu nasıl aldığını anlattı...

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

teras evler istanbul kurtköy Haberi

teras evler istanbul kurtköy

Kuryap İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Royal Park Teras Evler'de daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Maksimum 4 katlı 10 binadan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 



İçinde yaşamın başladığı Royal Park Teras Evler Residence projesinde konutların alanları : 71 metrekare 1+1 bahçeli teras, 82 metrekare 1+1 balkonlu daire, 128 metrekare ile 156 metrekare 3+1 olarak inşa edildi. 




Royal Park Residence'ta ödemeler peşin veya anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleştirilebilirken, şirket bünyesinde 6 ay vade ile de gerçekleştirilebiliyor.




Royal Park Evlerde fiyatlar 255 bin TL'den başlayıp...