22 / 07 / 2024

Termal tesislerin doluluk oranları

Termal tesislerin doluluk oranları

Yalova'nın, kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesindeki tesislerin, yılbaşı tatilinde yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet vermesi ve Arap ülkeleri ağırlıklı olmak üzere çok sayıda yabancı turistin ağırlanması bekleniyor.

48 yeni termal otel geliyor!

Türkiye'de 48 yeni kaplıca oteli, termal tatil köyü ve termal devre mülk tesisi planlama ve inşaat aşamasında.Bu tesislerin 2020 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kütahya Göbel Termal Tesislerin'de çalışmalar hızlandı!

Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesislerindeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi'ne bağlı ekiplerin Göbel termal tesis- Elektrik Servisi ekipleri çalışma yürütüyor.

Afyonkarahisar'daki termal tesislerin bayram rezervasyonları düştü!

Termal turizmin önde gelen bölgelerinden Afyonkarahisar'da, bayram tatili rezervasyonlarında doluluğun yüzde 57 seviyesinde kaldığı bildirildi. Acar: "Sadece bu 5 milyon liralık bir kayıp demektir" dedi.

Karadeniz otellerinde doluluk en yüksek seviyeye ulaştı!

Doğu Karadeniz'in yaz aylarında serin havasıyla Avrupalı ve Arap turistlerin ilgisini çektiğini söyleyen yetkililer, bölgenin yaz tatillerinde çok önemli bir alternatif olduğunu ve tesislerin yüzde yüze yakın doluluk oranına ulaştığını belirtiyor.

Kayaağıl Termal Merkezi'nde sosyal tesislerin temeli atıldı!

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Merkezi'nin gelişmesi için sosyal tesislerin temelini attı. İhalesi gerçekleşen projelerde yeni apartlarda da sona yaklaşıldı.

Obam Termal doluluk oranını yüzde 75'e çıkartacak!

Obam Termal Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Demirbaş, 2.5 yılda 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını söylerken 2015 yılında tanıtım atağına geçeceklerini, doluluk oranlarını ise yüzde 75’e yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti...

Türkiye'deki termal tesislerin sayısı artıyor!

Türkiye'de sayıları giderek artan termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor. Tesislerde konforlu bir tatil fırsatı da sunuluyor

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Kozaklı termal turizm tesislerinde seçim nedeniyle doluluk oranları yüzde 35'e düştü!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması turizm sektörünü olumsuz etkiledi. Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden Kozaklı'daki tesislerde, cumhurbaşkanı seçimi dolayısıyla 10 Ağustos'da doluluk oranı yüzde 35'e kadar geriliyor.

Nevşehir'de termal tesisler bayram tatili için yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye' nin önemli termal turizm merkezlerinden Nevşehir ' in Kozaklı ilçesinde 7 bin yatak kapasiteli termal tesisler, bayram tatili rezervasyonlarıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı...

Kozaklı'daki termal tesisler yüzde 70 doluluk oranına ulaştı!

Sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 7 bin 500 yatak kapasitesine ulaştığı ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiği kaydedildi.

Termal tesislerin doluluk oranları Haberi

Termal tesislerin doluluk oranları


Yalova'nın, kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesindeki tesislerin, yılbaşı tatilinde yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet vermesi ve Arap ülkeleri ağırlıklı olmak üzere çok sayıda yabancı turistin ağırlanması bekleniyor. 

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik. AA muhabirine yaptığı açıklamada, her sene olduğu gibi bu yılbaşında da ilçedeki tesislere yoğun ilgi gösterildiğini, rezervasyonlardan görebildiklerini söyledi. 

Yeni yıla sayılı günler kala ilçeye gelecek misafirleri ağırlamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getiren Atik. "Özellikle dışarıda hava sıcaklığı sıfırın altında seyrederken buraya gelenlerin kaplıcalarda, açık termal sulu havuzlarda, sıcak bir ortamda yeni yıla girmesi, onları ruhen ve fiziken rahatlatıyor" dedi. 

Yılbaşı tatili rezervasyonlarının çokluğuna dikkati çeken Atik bunun sevindirici olduğunu dile getirdi. 

Yerli turistlerden olduğu kadar yabancılardan da yoğun talepler geldiğini anlatan Atik. şöyle devam etti: "Turizm işletmeli tesislerimizde yaklaşık yüzde...