16 / 05 / 2024

Terme Belediyesi projeleri

Terme Belediyesi projeleri

Terme Belediyesi tarafından inşaatların durulduğu yönündeki söylentilere açıklık getiren Başkan Kul, “2013 yılında 66 ruhsat verilmesine karşı, 2014 yılında 118 yeni ruhsat verildi. Belediyemize gelin doğru bilgileri alın” dedi..

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Terme Amazon Tabiat Parkı gün yüzüne çıkarılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Terme Amazon Tabiat Parkı'ndaki eşsiz güzellik Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkarılıyor.

Çarşamba ve Terme'ye 11.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba ve Terme ilçesinin 2016 yılı alt yapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Samsun Terme'ye 10 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapı sorununa çözüm bulmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Samsun Büyükşehir'den Terme'ye 42 milyon liralık yatırım!

Halkın huzur ve konforu için ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Terme’de yoğun çalışma yürütüyor.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek.

Terme Miliç Sahili Projesi'nde sona gelindi!

Terme’deki Çamlık sahilinin bin 200 metrelik kısmını doğu ve batı yönünde düzenleyerek Samsun halkının kullanımına sunulacağını duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Terme Çayı projesinde sona gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “Terme Çayı Islah ve Çevre Düzenleme çalışmalarında sona geldik. Terme’yi tekne ile gezmek artık hayal değil.” dedi.

Terme Miliç Sahili projesinde son durum ne?

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde bulunan Miliç Sahili, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı proje ile Ege sahillerini aratmayacak. Miliç sahili, Terme halkının, aileleriyle birlikte güven ve huzur içinde ziyaret edeceği mekan haline gelecek.

Samsun Terme Miliç Düğün Salonu'nda son aşamaya gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme’de yaptırdığı çok amaçlı düğün salonuyla ilçenin büyük düğünlere ve toplantılara yer sahipliği yapacak tesis ihtiyacını bitiriyor.

Terme Belediyesi projeleri Haberi

Terme Belediyesi projeleri

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ile Terme Sanayi Sitesinde esnafla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Terme Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hüseyin Aydın ve Kooperatif üyelerinin katıldığı toplantıda ilçenin yol sorunundan imar sorununa birçok konuda istişarelerde bulunuldu.


YENİ SANAYİ SİTESİ YENİ ÇEVRE YOLUNDAN SONRA

Terme Sanayi esnafının yol ve yeni sanayi sitesi ile ilgili sorularını cevaplayan Başkan Kul, “Kıştan yeni çıktık. Yol çalışmalarına başladık ve yollar yapılmaya devam edecek. İlçemizin birçok mahallesinde proje ve ihtiyaç durumlarına göre Büyükşehir Belediyemizle koordineli şekilde beton, stabilize ve asfalt yama çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca çevre temizliğinin daha iyi şartlarda yapılması amacı ile yol yıkama tankeri temin ettik. Bundan sonra yolları yıkayacağız. Yeni sanayi sitesinin yapılması ile ilgili olarak ta yeni çevre yolunun...