16 / 05 / 2024

Terme Belediyesi ruhsat

Terme Belediyesi ruhsat

Terme Belediyesi tarafından inşaatların durulduğu yönündeki söylentilere açıklık getiren Başkan Kul, “2013 yılında 66 ruhsat verilmesine karşı, 2014 yılında 118 yeni ruhsat verildi. Belediyemize gelin doğru bilgileri alın” dedi..

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi için ruhsat alınmadı iddiası!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

İzmir Konak'ta ruhsat süreci hızlandı!

İzmir'in Konak Belediyesi, hem Kovid-19 sebebiyle geçilen dönüşümlü mesai sistemine hem de İzmir depremi sonrasında başlayan zorunlu taşınma sürecine rağmen daha hızlı ruhsat vermeye başladı.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Terme Belediyesi ruhsat Haberi

Terme Belediyesi ruhsat

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ile Terme Sanayi Sitesinde esnafla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Terme Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hüseyin Aydın ve Kooperatif üyelerinin katıldığı toplantıda ilçenin yol sorunundan imar sorununa birçok konuda istişarelerde bulunuldu.


YENİ SANAYİ SİTESİ YENİ ÇEVRE YOLUNDAN SONRA

Terme Sanayi esnafının yol ve yeni sanayi sitesi ile ilgili sorularını cevaplayan Başkan Kul, “Kıştan yeni çıktık. Yol çalışmalarına başladık ve yollar yapılmaya devam edecek. İlçemizin birçok mahallesinde proje ve ihtiyaç durumlarına göre Büyükşehir Belediyemizle koordineli şekilde beton, stabilize ve asfalt yama çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca çevre temizliğinin daha iyi şartlarda yapılması amacı ile yol yıkama tankeri temin ettik. Bundan sonra yolları yıkayacağız. Yeni sanayi sitesinin yapılması ile ilgili olarak ta yeni çevre yolunun...