15 / 05 / 2024

termik kaplıcası projesi

termik kaplıcası projesi

Yıkılan Terme Kaplıcası tesislerinin yerine yapılacak yeni tesisi birlikte yapma talebinde bulunan Bursa Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, "Yer bizden, yapması sizden. Gemlik'e yakışır bir tesisi birlikte kazandırabiliriz" dedi..

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İZDEMİR Termik Santrali'nin ÇED raporu iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İZDEMİR'in termik santral projesi için 7 yıl önce verilen ÇED olumlu raporunu İzmir 2. İdare Mahkemesi iptal etti.

Ankara'ya Çayırhan-B Termik Santrali projesi geliyor!

Ankara'ya “Çayırhan-B” Termik Santrali projesi, kurulması planlanıyor. Projnin Nallıhan Kuş Cenneti'ni kül içinde bırakması düşünülüyor.

Amasra Termik Santral projesi 11 bin kişiyi iş sahibi yapacak!

Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya ilk termik santral projesini yapmaya hazırlanan şirketten yapılan açıklamada, çevreye, doğaya ve insan sağlığına duyarlı bir enerji santrali inşa edileceği belirtildi.

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başladı!

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başlatıldı. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Sivas'ın en önemli kaplıcalarından biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası'nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

İzmir Aliağa'ya 2 termik santral ve 17 RES projesi geliyor!

İzmir Aliağa 2012’de 1. derece arkeolojik ist alanı olarak tescil edildi. Ancak şimdi 2 termik santral ve 17 RES projesi için çalışmalarına devam ediyor.

14 yılda 919 HES ve 565 termik santral kuruldu!

2002’den bugüne 439’u 10 MWm’nin altında 919 HES projesi için elektrik üretim lisansı verildi, 2013’te mikro HES’lerden vazgeçilince termik santralda lisanslanan kurulu güç yüzde 50 arttı.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası'nın ihalesi 22 Mart'a ertelendi!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Ilıca Mahallesi'nde bulunan Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 22 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya veriliyor!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. Kaplıcanın yıllık kirasının muhammen bedeli 1 milyon 920 bin TL olarak belirlendi. İhale için son başvuru tarihi 10 Mart 2016.

İzmir Aliağa Termik Santral projesi protesto edildi!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Hakan Kara, bugünkü yazısında İzmir’deki Aliağa Termik Santrali projesine karşın yapılan eylemi anlattı. İşte Kara'nın o yazısı...

Çanakkale Çırpılar Köyü'ndeki termik santral projesi protesto edildi!

Çanakkale Yenice'ye bağlı Çırpılar Köyü'nde kurulması planlanan termik santrale, yöre halkının tepkisi sürerken, 65 köy muhtarı 'Kazdağları'nda Termik Santral İstemiyoruz' adlı metni imzalayarak Ankara'da yetkili makamlara sundu.

Bandırma Termik Santrali projesi karar alınmadan sonlandırıldı!

Balıkesir’de Bandırma ilçesi Şirinçavuş Köyü sınırları içinde kurulmak istenen 1600 MWm gücündeki kömüre dayalı termik santral projesinin ÇED süreci, proje hakkında olumlu veya olumsuz karar alınmadan sonlandırıldı.

termik kaplıcası projesi Haberi

termik kaplıcası projesi

GEMLİK Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, yatırım atağına kalkan Ticaret Borsası'na Terme Kaplıcası'nı birlikte yapmayı teklif etti. 


Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Doğan ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret eden Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, yeniden güven oyu alan yönetimi tebrik ederek, bundan önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de başarılar diledi. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Acar, hedeflerinin ilçeye yakışır bir zeytin laboratuarı kurmak olduklarını söyledi. 


Acar, toprak, yaprak, su, zeytinin tuz oranı ve zeytin yağı kalite oranlarım tespit edecek laboratuarın Gemlik'te de kurulacağını müjdeledi. Gemlik Ticaret Borsası üyeleri ve Gemlikliler adına lokal yapmak istedi. Aydın'a gideceklerini ve burada mevcut laboratuarları inceleyeceklerini dile getiren Acar, toprak, yaprak,...