29 / 04 / 2024

Termik Kaplıcası'nı ortaklaşa hayata geçirme teklifi geldi!

Termik Kaplıcası'nı ortaklaşa hayata geçirme teklifi geldi!

Yıkılan Terme Kaplıcası tesislerinin yerine yapılacak yeni tesisi birlikte yapma talebinde bulunan Bursa Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, "Yer bizden, yapması sizden. Gemlik'e yakışır bir tesisi birlikte kazandırabiliriz" dedi..



GEMLİK Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, yatırım atağına kalkan Ticaret Borsası'na Terme Kaplıcası'nı birlikte yapmayı teklif etti. 


Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Doğan ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret eden Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, yeniden güven oyu alan yönetimi tebrik ederek, bundan önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de başarılar diledi. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Acar, hedeflerinin ilçeye yakışır bir zeytin laboratuarı kurmak olduklarını söyledi. 


Acar, toprak, yaprak, su, zeytinin tuz oranı ve zeytin yağı kalite oranlarım tespit edecek laboratuarın Gemlik'te de kurulacağını müjdeledi. Gemlik Ticaret Borsası üyeleri ve Gemlikliler adına lokal yapmak istedi. Aydın'a gideceklerini ve burada mevcut laboratuarları inceleyeceklerini dile getiren Acar, toprak, yaprak, su, zeytinin tuz oranı ve zeytin yağı kalite oranlarını tespit edecek laboratuarın Gemlik'te de kurulacağını müjdeledi. 


YER BİZDEN YAPMA SİZDEN 


Gemlik Ticaret Borsası üyeleri ve Gemlikliler adına lokal yapmak istediklerini de anlatan İlhan Acar'a, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'dan çarpıcı bir teklif geldi. Yıkılan Terme Kaplıcası tesislerinin yerine yapılacak yeni tesisi birlikte yapma talebinde bulunan Refik Yılmaz, "Yer bizden, yapması sizden. Gemlik'e yakışır bir tesisi birlikte kazandırabiliriz" dedi. Dokuz dönümlük araziye sahip Terme Kaplıca bölgesinde 36 derece sıcaklıktaki şifalı suyun boşa aktığını hatırlatan Yılmaz, "Burayı birlikte değerlendirelim. Gemlik kazansın" dedi. 


Bursa Hayat


Geri Dön