06 / 05 / 2024

terminal Cami temel atma töreni

terminal Cami temel atma töreni

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi tarafından BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne yaptırılacak caminin temeli törenle atıldı.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Temel Karamollaoğlu: Ayasofya, bizim kanaatimizce cami olarak açılmalıdır!

Temel Karamollaoğlu, Ayasofya’nın cami olarak açılıp açılmamasıyla ilgili, “Ayasofya, bizim kanaatimizce cami olarak açılmalıdır" dedi...

Bayburt Belediyesi cami inşaatı için arsa tahsis etti!

Bayburt Belediyesi, Aktaş ailesi tarafından yaptırılacak cami için arsa tahsisinde bulundu. 500 kişilik caminin temel atma töreni gerçekleşecek.

Bursa Terminal Cami açıldı!

BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Terminal Camii, Başkan Alinur Aktaş tarafından ibadete açıldı.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

Manisa Asmacık Cami’nin temeli atıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye daha kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle inşa edilecek olan cami için temel atma töreni düzenlendi. 

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Kepez'de Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne inşa edilecek Yeni Cami’nin temeli atıldı. Yeni Cami temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Ankara Mamak'ta 2. Ortatepe Cami’nin temeli atıldı!

Hayırsever vatandaşlar ile Mamak Müftülüğü tarafından yaptırılan ve 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle temel atma töreni ertelenen 2. Ortatepe Cami’nin temeli dualarla atıldı.

Şahinbey İbn-i Sina mahallesine cami yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı. Caminin temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı...

Tarsus Kemalpaşa Cami'nin temeli 2 Haziran'da atılacak!

Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan Kemalpaşa Cami’sinin temel atma töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılacak.

terminal Cami temel atma töreni Haberi

terminal Cami temel atma töreni


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı mekanları da kente kazandırıyor. Her gün 1100 aracın giriş çıkış yaptığı, binin üzerinde kişinin çalıştığı ve binlerce kişinin kullandığı Şehirlerarası Otobüs Terminalin en önemli eksiklerinden biri de Büyükşehir Belediyesi tarafından gideriliyor. Terminal içindeki mescidin ihtiyacı karşılamaması üzerine hem esnaflardan hem de vatandaşlardan gelen talepler üzerine çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi terminale kazandırılacak caminin temelini attı.


Bursa’nın misafir odası

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, terminalin Bursa’nın misafir odası ve kentin giriş kapısı olduğunu hatırlatarak, bu nedenle terminalin hiçbir eksikliğinin bulunmaması gerektiğini kaydetti. BURULAŞ tarafından işletilen terminalde her alanda sağlıklaştırma yapıldığını ifade eden Başkan Altepe, “Burada her şeyin 4 -4’lük olması gerekir. Yıllardır konuşulan ancak somut bir...