27 / 05 / 2024

termo fiziksel özellikler

termo fiziksel özellikler

Termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde Kurban Bayramı tatilini dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor. Tesislerde, hem geleneksel bayram eğlenceleri hem de huzurlu bir tatil fırsatı bulunuyor

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!

Twitter'ın rakibi olarak Meta tarafından piyasaya sürülen Threads’a yeni eklenecek özellikler açıklandı. İşte yeni popüler platform Threads’a gelecek en yeni  özellikler…

Xiaomi, Redmi Note 12T Pro İçin Geri Sayıma Başladı: İşte Onaylanan Özellikler!

Xiaomi'nin popüler orta segment serisi Redmi Note 12'ye bir ek daha geliyor. Redmi Note 12T Pro modeli için onaylanmış bazı özellikler paylaşıldı.

Samsung Galaxy F54 5G: Gece Çekimleri, Süper Sabit Görüntü Sabitleme ve Uygun Fiyatta Etkileyici Özellikler!

Samsung, yakında Hindistan'da piyasaya süreceği Samsung Galaxy F54 5G ile akıllı telefon tutkunlarını cezbedecek heyecan verici özellikler ve teknik özellikler sunmayı planlıyor. Cihaz, cazip bir seçenek haline gelmesini sağlayan uygun fiyatıyla birlikte çeşitli etkileyici özelliklere sahip olacak.

Twitter kullanıcılarına müjde! Artık özellikler Twitter’da da olacak!

Elon Musk, Twitter kullanıcılarına müjdeyi verdi. O özellikler artık Twitter’da da olacak. İşte detaylar!

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Steve Siebold'dan zengin insanları diğer kişilerden ayıran özellikler! 

Sıradan insanlar bir sorunla karşılaştıklarında herkesi kurtarmak isteyebilir ama kendilerini kurtarmak istemezler. Peki zengin kişileri sıradan insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin insanlar nasıl düşünür? İşe cevabı...

Kartal'da fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi!

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

termo fiziksel özellikler Haberi

termo fiziksel özellikler

Türkiye'de sayıları giderek artan termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde tatilini Kurban Bayramı'nda dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor.


Tedavi amaçlı kullanılan ve ciddi turizm potansiyeli sunması nedeniyle, eskiden hamamlarda veya kaplıcalarda yürütülen bu hizmet, artık birçok imkanın sunulduğu ''komplekslere'' dönüşen termal tesislerde veriliyor. 


Tesislerde, geleneksel bayram eğlenceleri ve sanatçılı konserler uygun fiyatlarla sunulurken aynı zamanda hem hastalıkların tedavisi için alternatifler hem de huzurlu bir tatil fırsatı bulunuyor. 


Termal kaynaklar ve tesis sayısıyla öne çıkan Afyon'da konaklamak geceliği 130-170 lira, Denizli ile Pamukkale'de 100-120 lira, Bolu'da 90-150 lira, İzmir ve Çeşme'de 90-225 lira, Kütahya ve Balıkesir'de 90-112 lira, Bursa ve Yalova'da 90-148 lira, Ankara Kızılcahamam'da 98-125 lira arasında değişiyor. 


Yarım ve tam pansiyon seçeneklerinin bulunduğu tesislerde, uzman doktorlar ve fizyoterapistler de 7...