20 / 05 / 2024

Termo Teknik ek garanti

Termo Teknik ek garanti

Ek garanti hizmetini yeni bir kampanya ile duyuran Termo Teknik, yeni açılan ve yasal garanti süresi devam eden tüm Logic kombiler için ek garanti opsiyonunu 31 Ağustos’a kadar 99 TL özel fiyat kampanyası ile hayata geçirdi...

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Alhan Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhan Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Alihan Feyruz Ekşi ve Feyruz Ali Ekşi ortaklığında kuruldu.

Mç Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mç Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Çetin Çiçek  tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan üç otuza ev kampanyası! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli olan yüzde 30 indirim kampanyası için son gün 30 Eylül 2019. Sadece 30 ev için geçerli kampanyada indirime ek 0.99 vade farkı uygulanıyor. 

Promet Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promet Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şimşek ve Ahmet Akgöl tarafından kuruldu.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik ek garanti Haberi

Termo Teknik ek garanti



İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-TheQueen’sAward” sahibi Logic Kombi, artı 3 yıl garanti seçenekleriyle satışa sunuluyor.



Ek garanti hizmetini yeni bir kampanya ile duyuran Termo Teknik, yeni açılan ve yasal garanti süresi devam eden tüm Logic kombiler için ek garanti opsiyonunu 31 Ağustos’a kadar 99 TL özel fiyat kampanyası ile hayata geçirdi.


Kampanyaya dahil olanlar ek süre boyunca parça ve servis garantisinden yararlanıyorlar. Ayrıca kampanya kapsamında cihaz açılışını takiben 24 ve 36. aylar içerisinde bir adet ücretsiz bakım hediye...