14 / 05 / 2024

Termo Teknik fabrikası

Termo Teknik fabrikası

Termo Teknik, 2014 yılında büyümesine devam etti. Çorlu’da bulunan fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hızlı büyüme kaydetti.

Dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi Çorlu'da olacak!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi İdeal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik’in Çorlu’daki fabrikası 2015 yılı içinde dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisi olacak.

Citroen C5 Aircross SUV tasarımı ve teknik özellikleriyle yenilendi! İşte detaylar

Yeni Citroen C5 Aircross Türkiye yollarına çıkmak için gün sayarken, yeni model, efsane Citroen modellerinin üretildiği Rennes fabrikasında bantlardan inmeye başladı. Aracın teknik özellikleriyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar..

Türkiye'nin ilk elektrikli ticari aracı Ford E-Transit görücüye çıktı! İşte aracın fiyatı ve teknik özellikleri

Ford'un ilk elektrikli ticari modeli E-Transit, firmanın Kocaeli'ndeki fabrikasında üretilerek yollara çıkmaya hazır hale getirildi. Ford E-Transit'in fiyatı ve teknik özellikleri şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar...

1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kurulacak!

Pimtaş'ın kuruluşlarından HGT Tarım, artan taze ve organik gıda talebini karşılamak için 1 milyon metrekarelik dikey tarım fabrikası kuruyor. PİMARGE ve Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak sürdürülen dikey tarım projesinde çalışmalara start verildi.

Partner Teknik, Irak'ta iki çimento fabrikası işletecek!

Yurtdışında fabrika ve santral kurulumu yapan Partner Teknik, Irak'ta 25 yıllığına iki çimento fabrikasının rehabilite ve işletme ihalesini aldı. 70 milyon dolar yatırım yapılacak iki fabrikadan 25 yılda 700 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Termo Teknik fabrikası Haberi

Termo Teknik fabrikası

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, 2014 yılını Çorlu’da bulunan fabrikasına yapacağı yatırımı duyurarak kapattı. Halen dünyanın en büyük üreticilerinden birisi olan ve Avrupa’daki panel radyatörlerin yüzde 10’unu üreten Termo Teknik fabrikasındaki üretim bandı sayısı 2015 yılında 5’ten 7’ye çıkacak. Böylece Termo Teknik üretim tesisleri, dünyanın en büyük radyatör fabrikası olacak. Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, Termo Teknik’in, sürekli yatırım ve büyüme perspektifi ile Türkiye’de  satış ve servis ağını hızla geliştirerek ve ürün gamını çeşitlendirerek büyüdüğünü, bu büyümenin 2014 yılında da devam ettiğini söyledi. Termo Teknik’in panel radyatör üretimi ve satışına ek olarak,  2011 yılında Ideal Stelrad Group’un (ISG) Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating...