10 / 05 / 2024

Terrace Konutları Yüksekoba

Terrace Konutları Yüksekoba

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarasına haberimiz içerisinden oluşabilirsiniz. Yüksekoba Terrace Konutları Yüksekoba İnşaat tarafından inşa ediliyor.Yüksekoba Terrace Konutları'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Giresun sel konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Giresun'da inşa edilen sel konutlarına yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel konutlarının yıl sonu itibarıyla teslim edileceğini dile getirdi. 

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

Kamu Konutları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu Konutları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Depremin vurduğu Elazığ'da yeni konutlar yükseliyor!

Elazığ'da 5 ay önce yaşanan 41 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan 6.8'lik depremden sonra hasarlı binaların yıkımı sürerkeni yeni konutlar da yükseliyor.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Elazığ'da deprem konutları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, ''Mustafa Paşa'da da temelimizi eş zamanlı atıp, şekilde yıl sonuna kadar konutları bitirmek istiyoruz" dedi.

Terrace Konutları Yüksekoba Haberi

Terrace Konutları Yüksekoba

Yüksekoba İnşaat imzası ile Bursa'da hayata geçirilen proje Yüksekoba Terrace, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


3 bloktan oluşan Yüksekoba Terrace Konutları'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede toplam 120 adet daire mevcut.


Yüksekoba Terrace Konutları'nda, 2 oda 1 salon daireler 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 oda 1 salon daireler 150 bin TL ile 165 bin TL arasında değişiyor.


Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarasından önce projenin donatılarından bahsedelim. Projede otopark, çocuk parkı, kamelyalar ve süs havuzları yer alıyor.


Yüksekoba Terrace Konutları iletişim:


Adres: Millet Mah. Derya Cad. No.12 / 17 Yıldırım BURSA


Yüksekoba Terrace Konutları telefon:

0224 360 32 60

Web: