05 / 05 / 2024

ters ev tasarımları

ters ev tasarımları

Tayvan'a yolunuz düşerse, neler olacağını kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Bir grup Tayvanlı mimarın, başkent Taipei'ndeki Huashan Creative Park'ta inşa ettiği bu 'ters ev'in içindeki tüm eşyalar tepetaklak olmuş durumda.

Antalya'daki ters ev görüntüsüyle dikkat çekiyor!

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ev, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle alışılmışın dışında "ters" duruyor. Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters ev", iç ve dış görüntüsüyle dikkati çekiyor.

Ev hanımlarının eşlerinden harçlık isteme devri kapandı! Her ay maaş alacaksınız! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri devam etmektedir. Bu yardımlar için de ev hanımları da unutulmadı. İşte detaylar!

Ev hanımlarına para yardımı yapılıyor mu? Devlet çalışmayan annelere para veriyor mu?

Yardım ödeneklerine dair vatandaşlardan pek çok soru gelmektedir. Özellikle çalışmayan ev hanımları hangi yardımdan yararlanabileceklerini merakla araştırmaktadır. İşte detaylar!

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürgelere, 2402 TL ayda ödeyerek  9 aya varan taksitle satışa sunuluyor. Ev hanımları, hepsiburadanın sunduğu bu fırsata bayılacak. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?

Ev hanımlarına destek! Başvuru yapın sizde maaş sahibi olun! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bilindiği üzere pek çok yardımda bulunuyor. Bu yardımların kapsamı genişliyor ve artık ev hanımlarını da çatısı altına alıyor. İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına her ay maaş! 12 ay boyunca hesaplarınıza yatıyor! İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına maaş gibi ödeme yapılıyor. Başvuran ev hanımları 12 ay boyunca bu ödemeden yararlanacaklar. İşte detaylar!

Ev hanımlarına Aile Bakanlığı tarafından bu kadar ödeme yapılacak! Almayı sakın unutmayın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler sürüyor. Bakanlık tarafından ev hanımlarına da bir ödeme gerçekleştirilecek.

Ev hanımlarına 1.100 TL ödeme yapılacak! Ev hanımlara hemen tıklamalı, Aile Bakanlığı duyurdu

Ev hanımlarına Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından destekte bulunulmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından açıklanan son destek hakkında da detaylar duyuruldu.

Aile Bakanlığı hem ev hanımlarını hem de kocalarını sevinçten havaya uçuracak! Para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çocukların yanı sıra ev hanımları için de destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Ancak ev hanımlarının gerekli başvuruları e devlet üzerinden yapması gerekiyor.

Ev hanımlarının beklediği haber resmen geldi! Aile Bakanlığı para ödemesi yapacak çabuk bakın

Aile Bakanlığınca ev hanımlarının beklediği haber geldi. Bakanlık ev hanımlarına destek ödemesi altında yardımda bulunacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Aile destek ödemesini alın ama kesin bunu da alın! Ev hanımları dikkat, bu kadar ödeme yapılacak

Türkiye'de vatandaşlara aile destek ödemeleri adı altında sevindiren bir ödeme yapılıyordu. Ev hanımları için de güzel haber geldi. İşte detaylar...

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Ev hanımlarına 1.100 TL yardım! Başvuran kapıyor! Hemen bakın!

Devlet destekleri tüm hızı ile devam ederken bir müjde ev hanımlarına geldi. Ev hanımlarına bin 100 TL destek ödemesi sağlanıyor ve başvuruların e-Devlet üzerinden alındığı belirtildi.

ters ev tasarımları Haberi

ters ev tasarımları

Bu tek katlı sevimli villanın bildiğimiz aile evlerinden tek farkı, içindeki tüm eşyaların tepetaklak durması. Evet bir garajı var; hatta yemek odası, yatak odaları, banyolar da var... Ama içindekiler tavanda duruyor! Baş aşağı durmayan tek şey, eve kolay giriş yapmak için yapılmış merpenler...



Garaj, belki de en etkileyici bölüm. Ziyaretçiler açılış gününde, en çok bu tepetaklak duran siyah arabanın fotoğrafını çekti.


Bu projeyi hayata geçirmek yaklaşık 600 bin dolara mal oldu. Üç mimar, iki ay boyunca eşzamanlı çalıştı. Tüm eşyalar dikkatle tavana vidalandı. Masadaki sahte yemekler dikkatlice yerleştirildi ve tamamen gerçek görünmeleri için tabaklara sabitlendi. Yemeklerden oyuncaklara kadar her küçük detay düşünüldü; mesela çocuk odasının zemininde oyuncaklar dağınık duruyor.