29 / 04 / 2024

tersane kaynarca metrosu

tersane kaynarca metrosu

Kartal Kaynarca metrosu 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy Kartal metro hattının Kaynarca'ya kadar uzatılması kapsamında hayata geçiriliyor. Kaynarca metrosu son durumunda inşaatların başladığı bilgisini verebiliriz...

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM bugün iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM yarın iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak!

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor. 

Kaynarca-Pendik-Tuzla metrosunda çalışmalar yeniden başlıyor! 

İBB, yapımı 2 sene önce duran bir metro hattını daha aktif hale getirmek için çalışmalara başlıyor. Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’ndaki çalışmalara 3 Şubat Pazartesi günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacak törenle başlanacak...

Kaynarca-Tuzla-Pendik Metrosu'nun yapımı başlıyor!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattında kredi sorununu çözdüklerini açıkladı. Ongun, "Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının yapımına başlıyoruz. Bu hattımız 1 milyon yolcuya hizmet verecek" şeklinde konuştu.

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

Alarko, Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nu yeniden üstlendi!

Alarko, Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri'ni yeniden üstlendi...

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Kartal-Kaynarca Metrosu'nun elektrik işlerini Orge Elektrik yapacak!

Orge Elektrik, 4,5 kilometre uzunluğundaki Kartal-Kaynarca Metro güzergahında 3 istasyonda 5 trafo merkezinde 34,5 kilovolt şalt sistemi kurdu.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı ihalesi 19 Eylül'e ertelendi!

Kaynarca - Pendik - Tuzla Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletme yapım işi ihalesi 19 Eylül tarihine ertelendi.

tersane kaynarca metrosu Haberi

tersane kaynarca metrosu


Kaynarca metrosu son durum!


Kaynarca metrosu son durumunu Kartal Kaynarca arası ve Kaynarca Tersane arası olarak ayırabiliriz. Kartal Kaynarca metrosu son durumunda inşaatının başladığını söyleyebiliriz. Kartal Kaynarca metrosu 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy Kartal metro hattının Kaynarca'ya kadar uzatılması kapsamında hayata geçiriliyor. 


Kaynarca metrosunun hat uzunluğunun 4,4 kilometre olması bekleniyor. Kartal Kaynarca metro hattına, Yakacık, Pendik ve Kaynarca olmak üzere 3 istasyon yapılıyor. Kartal Kaynarca metrosun 138 milyon dolarlık yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 2015 yılında hizmete alınması beklenen Kaynarca metrosu son durumu hakkında Kartal Kaynarca arasının 8 dakikada kat edilebileceğini ve bu yönlerde saatte 60 bin yolcu taşınabileceğini söyleyebiliriz. 


Kaynarca metrosu son durum olarak Kaynarca Tuzla Tersane metro hattından bahsedebiliriz. İnşaatı devam eden Kaynarca Tuzla metrosunda toplam 2 adet istasyonun yer alması...