30 / 04 / 2024

Terzioğlu Vakfı çanakkale

Terzioğlu Vakfı çanakkale

Mülkiyeti Terzioğlu Vakfına ait olan 71 dairenin açık arttırma usulü ile gerçekleşen satışına başlandı. Terzioğlu Vakfı binasında gerçekleşen 71 dairenin açık attırma usulü satışı, 29 Nisan tarihine kadar devam edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son dokunuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün güvenliğinin yapay zeka desteği aracılığıyla sağlanacağına dikkat çekerek, "Uyarı mesajlarının gösterimi yapay zeka destekli trafik yönetim sistemiyle otomatik gerçekleştirilecek" açıklamasında bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, simgelerin köprüsü olarak nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye bu hafta yerleştiriliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak "Bir hayalimizin daha gerçeğe dönmesi için geri sayım başladı. İki gün sonra Sayın Cumhurbaşkanı’mızla birlikte Çanakkale’de 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Yerleştirme Töreni'ni gerçekleştireceğiz." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde gururlandıran detay!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'ne yönelik açıklamalarda bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklama yaptı.

Terzioğlu Vakfı çanakkale Haberi

Terzioğlu Vakfı çanakkale

Mülkiyeti Terzioğlu Vakfına ait olan 71 dairenin açık arttırma usulü ile gerçekleşen satışına başlandı. TOKİ 960 Toplu Konut Alanında 960 daire ile Barbaros Mah. Atatürk Cad. EMTAŞ Apt. No: 191 adresinde bulunan 12 ve 14 numaralı dairelerin açık arttırma usulü ile satışına başlandı. Terzioğlu Vakfı binasında gerçekleşen 71 dairenin açık attırma usulü satışı, 29 Nisan tarihine kadar devam edecek. Dün itibari ile 180 Bin TL'den başlayan 3+1 dairelerin ihalesi gerçekleştirilirken, bugün ve 28-29 Nisan tarihlerinde 130 Bin TL'den başlayan 2+1 dairelerin ihalesi gerçekleşecek. 


VATANDAŞLAR MUHAMMEN BEDELLERİ PAHALI BULDU 


Sabah saat 10.00'da başlayan ihalelere katılmaya gelen vatandaşlar, kapalı olarak gerçekleştirilen açık arttırmaya katılırken yapılan satışlarda ihale başlangıç fiyatları olan muhammen bedellerin fazla olduğunu belirtiler. Zemin kat 2+1 daire ihale satış bedellerini 130...