30 / 04 / 2024

Terzioğlu Vakfı satış

Terzioğlu Vakfı satış

Mülkiyeti Terzioğlu Vakfına ait olan 71 dairenin açık arttırma usulü ile gerçekleşen satışına başlandı. Terzioğlu Vakfı binasında gerçekleşen 71 dairenin açık attırma usulü satışı, 29 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Doğu Ekspresi biletleri satışa açıldı! 2023 Doğu Ekspres fiyat listesi!

Son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin beklediği haberi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu verdi. Bakan Uraloğlu bilet satışlarının 1 Kasım itibari ile başladığını duyurdu. 

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

30'lu yumurtanın fiyatı birden 64 TL'ye düştü! Fiyatları görenin aklı başından uçtu! Son dakika!

30'lu yumurta satış fiyatı 64 TL'ye düşerek, yumurta fiyatlarındaki artışın ardından ilk büyük indirimi temsil ettiği için, müşteriler hemen o markete akın etmeye başladı. İşte indirimle ilgili tüm detaylar...

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları ivme kazanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, TÜİK tarafından yayınlanan Mayıs 2021 konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Haluk Hasanoğlu: 2021 yılında sektörümüz yine canlanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu konut satışları ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte Hasanoğlu'nun o değerlendirmeleri...

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Terzioğlu Vakfı satış Haberi

Terzioğlu Vakfı satış

Mülkiyeti Terzioğlu Vakfına ait olan 71 dairenin açık arttırma usulü ile gerçekleşen satışına başlandı. TOKİ 960 Toplu Konut Alanında 960 daire ile Barbaros Mah. Atatürk Cad. EMTAŞ Apt. No: 191 adresinde bulunan 12 ve 14 numaralı dairelerin açık arttırma usulü ile satışına başlandı. Terzioğlu Vakfı binasında gerçekleşen 71 dairenin açık attırma usulü satışı, 29 Nisan tarihine kadar devam edecek. Dün itibari ile 180 Bin TL'den başlayan 3+1 dairelerin ihalesi gerçekleştirilirken, bugün ve 28-29 Nisan tarihlerinde 130 Bin TL'den başlayan 2+1 dairelerin ihalesi gerçekleşecek. 


VATANDAŞLAR MUHAMMEN BEDELLERİ PAHALI BULDU 


Sabah saat 10.00'da başlayan ihalelere katılmaya gelen vatandaşlar, kapalı olarak gerçekleştirilen açık arttırmaya katılırken yapılan satışlarda ihale başlangıç fiyatları olan muhammen bedellerin fazla olduğunu belirtiler. Zemin kat 2+1 daire ihale satış bedellerini 130...