15 / 05 / 2024

tesettür otel nedir

tesettür otel nedir

Alanya’da, 30 milyon Euro’luk yatırımla 406 odalı ‘tesettür otel’ açan Hasan Uysal, turizme, baba evinde pansiyonculukla başlamış. Halen, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan iki otelin de sahibi olan Uysal, “O otellerimi de dönüştürmeyi planlıyorum” dedi.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Bağışlamada rücu ne demek?

Bağışlamada rücu, önemli bir hukuki terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu terim Türk Borçlar Kanunu’nda yaygın olarak kullanılır. Bağışlamada rücu günlük hayatta çok kullanılmasa da bazı hukuki süreçlerde kullanılabilir. Peki bağışlamada rücu nedir, hangi işlemleri kapsar ve nerelerde kullanılır?

İnşaat istikamet rölevesi nedir, nasıl alınır? 

Ev yapmak isteyenler İnşaat istikamet rölevesi nedir, nasıl alınır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edileneler...

Altın ve Doları Sollayacak Yeni Yatırım Aracı: İslam Memiş'in Öngörüsü Nedir?

Altın, dolar ve euro yatırım araçlarına alternatif bir araç daha geldi. Parasını ona yatıranlar büyük kazançlar elde edecekler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, işte o yatırım aracı hakkında önemli bilgiler ve görüşlerini paylaştı. Memiş’in bahsettiği o yatırım aracı ile ilgili detaylar…

A101'de indirim çılgınlığı başladı! Bu fiyatlar aklınızı başınızdan alacak

A101 6-14 Nisan tarihleri arasında uygulayacağı aktüel ürünler listesini yayınladı. Yeni hafta için indirime giren ürünler bugünden itibaren başlayarak ayın 142üne kadar sürecek. Peki A101'in  6-14 Nisan aktüel ürünler nedir? İşte detaylar.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

ŞOK market yine kuyruk oluşturacak ürünlerle hafta sonuna giriyor! Paranızı ayarlayın 25 Şubat'ı kaçırmayın

ŞOK market avantajlı ürünleri ile her hafta müşterilerini cezbetmeyi başarıyor. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde ihtiyacımız olan ürünler piyasadan ucuza satılıyor. Peki ŞOK marketin aktüel ürünleri nedir? 25 Şubat şok aktüel ürün kataloğunda neler var? İşte detaylar.

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?

Matrah artırımı, otomobillere ÖTV indirimi ile gündeme geldi. Bu konuya dair Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ÖTV açıklamasıyla birlikte matrah düzenlemesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Peki “Matrah artırımı nedir nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Sitelerde balkonlar camla kapatılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

İş yeri kira geliri beyan sınırı 2021!

İş yerini 2020 yılı içerisinde kiraya verenler 2021 yılında kira gelir vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki vergi için iş yeri kira beyan sınırı 2021 nedir? İş yeri kira geliri istisnası 2016 ne kadar?

Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı nedir?

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Hasan Can, “Parasını ekonomik dalgalanmalardan korumayı amaçlayanlara özel geliştirdiğimiz 'dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı' modeliyle kazanç potansiyeli yüksek bölgelerde arazi yatırım fırsatı sunuyoruz” dedi...

tesettür otel nedir Haberi

tesettür otel nedir

ALANYALI girişimci Hasan Uysal, son yıllarda sayıları hızla artan ‘tesettür, alternatif ya da İslami otel’ diye adlandırılan konsepte uygun ‘tatil ve şehir’ otelleri zinciri kuracak. Kızı Hilal Uysal ile birlikte ilk ‘tesettür otelini’ Adin Beach adıyla, tamamlayan Hasan Uysal, Alanya doğumlu ve turizme baba evinde ‘pansiyonculukla’ adım atmış. Alanya’da, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan 122 odalı Alaiye Kleopatra ve 443 odalı Alaiye Resort’un da sahibi olan Uysal, bu otelleri de tesettür otele dönüştürmek istediğini belirterek şöyle anlatıyor öyküsünü:  


Annem babam da Alanya doğumlu. Babam Tevfik Bey, 5 yaşındayken köyden ablasının yanına Alanya’ya elmiş ve yumurta badem saterek küçük yaşta ticareti öğrenmiş. Askerlikten önce de ciddi para sahibi olmuş. Askerliğinden sonra da müstahsil olup narenciye (portakal, limon, mandalina, muz) alıp satmaya...