29 / 04 / 2024

TESS Dış Ticaretin italyadaki oteli

TESS Dış Ticaretin italyadaki oteli

TESS Dış Ticaret, Ocak 2017'de İtalya'da kiralayarak apartlar grubu haline getirdiği kompleksi kiralayacak.

Birileri kazanıyor, bedelini hep beraber ödüyoruz...

Uluslararası ticaretin en çok kabul gören aracı dolar olduğu için dünyadaki her ülke rezervlerinde büyük bir kısmını dolara ayırdı. Kısacası dolara olan talep arttıkça doların ​​değeri de artıyor ve TL dolar karşısında her geçen gün değer kaybediyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

250 Dolara kredi notunu yükseltiyorlar Aman dikkat elinizi verip kolunuzu kaptırmayın

Türkiye gazetesinden Kaan Zenginli'nin haberine göre internet dünyasının karanlık yönü olarak bilinen ve küresel yasa dışı ticaretin büyük bölümünün döndüğü Dark ve Deep Web hızla yayılıyor. Küresel çapta günlük 7 milyar dolarlık ticaret yapılan karanlık internet ağına Türkiye’den de ciddi bir şekil

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile zincir marketlerin; şehir dışına çıkarılması, şehir içinde kalacak olanların 200 metrekareden büyük olmaması amaçlanıyor.

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile alışveriş merkezi projesi için yapı ruhsatı verilirken bu alanların projede açıkça gösterilmesi şartının getirilmesi amaçlanıyor.

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Zincir mağazaların nüfusu on bin ve üzerinde olan yerleşim yerlerinde açılabileceği koşulu getirilmesi öngörülüyor.

Konya'da büyük dönüşüm başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Çarşısı'nda yıkım çalışmalarına başladı. İz bırakacak dönüşümle birlikte bölgede tarihi dokuya uygun düzenleme yapılacak. Başkan Uğur İbrahim Altay, “Ticaretin canlandığı, değerlerin çok daha güzel olduğu bir çarşı olacak” dedi.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

İMSAD, 'Dış Ticaret Endeksi Mart 2018' sonuçlarını açıkladı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye İMSAD, Ağustos 2013’ten beri hazırladığı ve her ay düzenli olarak açıkladığı ‘İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri’ çalışmasına bir yenisini daha ekleyerek, dış ticaretin de nabzını tutuyor. 

TESS Dış Ticaret, İtalya'daki otelini kiralıyor!

TESS Dış Ticaret, Ocak 2017'de İtalya'da kiralayarak apartlar grubu haline getirdiği kompleksi kiralayacak.

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm zorunluluktur!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Özellikle ticaretin artması, yaşamın risksiz ve daha güvenli olması için kentsel dönüşüm zorunluluktur" açıklamasını yaptı.

Kiraların TL'ye çevrilmesini, ticaretin canlanmasını istiyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dövizlerin TL veya altına çevrilmesi çağrısı sonrası "ticaretin kalbi" Kapalıçarşı'da döviz bozduranların ve altına yönelenlerin sayısı arttı.

TESS Dış Ticaretin italyadaki oteli Haberi

TESS Dış Ticaretin italyadaki oteli

TESS Dış Ticaret, Ocak 2017 tarihinde İtalya'da kiralayarak apartlar grubu haline getirdiği kompleksi kiralama kararı aldı. Ekonomist'te yer alan haber şu şekilde; 1986'dan beri deri ve kürk konfeksiyon imalatı yapan TESS Dış Ticaret, Ocak 2017'de İtalya'da kiralayarak apartlar grubu haline getirdiği kompleksi kiralama kararı aldı. Noto şehrinde barok tarzda inşa edilmiş 85 yatak kapasiteli 23 apart turistik ünite Ocak 2017'de 18 yıllığına Türk firma tarafından kiralanmıştı. Firma, yeniden inşa ettiği kompleks için kira bedeli olarak 550 bin euro talep ediyor.

Devralan firmanın ya da kişilerin devir paraşının yanı sıra aylık 8 bin 825 euro olan kirayı ve çalışan iki kişinin maaşını da ödemesi gerekiyor, isminin açıklanmasını istemeyen TESS yetkililerinin iddiasına göre, apartlar sezonluk yüzde 28 dolulukta masrafını karşılıyor, yüzde 35'lik dolulukta...