03 / 05 / 2024

tetusa ihaleyi kazandımı

tetusa ihaleyi kazandımı

İzmirli iş insanları yaklaşık 10 yıl önce bir araya gelerek TETUSA'yı kurdu ve yarımadada arazi aramaya başladı. Şirket, Hazine ile Alaçatı Belediyesi'nin arazisinde karar kıldı ve tapu çıkardı.

Borsada kar hesabı nasıl yapılır? Her para artışı kar mıdır?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yükselişini sürdürürken, yatırımcıların da ilgisi artıyor. Peki enflasyon karşısında parasını korumak isteyenler borsada ne zaman kazandım diyebilir. Her para artışının kar anlamına gelmediğini belirten sermaye yönetmeni Dilek Sönmez, borsada kar hesabının nasıl ya

Porsche Cayenne Haziran zammı merak ediliyor!  İşte Porsche Cayenne Haziran 2023 fiyatları!

Porsche markasının spor otomobillerinde kazandığı mühendislik bilgisi ve deneyim, Cayenne'in sürüş performansını da etkiler. Yoldan geçtiğinde meraklı gözlerine üzerine çeken Porsche Cayenne Haziran zammı merak ediliyor. İşte 15 Haziran fiyat listesi.

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Türkiye'nin Kovid-19'la başarılı mücadelesi gayrimenkule güç kazandırdı!

Eylül 2020'de uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26,8 arttı ve 5 bin 269 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, “Türkiye’nin pandemiyle mücadelede başarısı muazzam ilerliyor. Sağlıktaki bu başarı gayrimenkule güç kazandırıyor" dedi.

Emtia yatırımcısı eylülde soya fasulyesiyle kazandı! Gümüşle kaybetti!

Emtia piyasasında yatırımcılara eylülde en fazla soya fasulyesi kazandırırken, en çok kaybettiren ise gümüş oldu.

Gümüş kazandırmaya devam ediyor!

Emtia piyasasında yatırımcılara, yılın 8 ayında yüzde 57,6 ile en çok gümüş kazandırdı. Gümüşü, yüzde 29,7'lik getiriyle altın takip etti.

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...

Turabi Çamkıran: Kazandığım parayla anneme ev aldım!

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Karavayev: Kazandığım parayla ev aldım!

Fenerbahçeli eski futbolcu Karavayev, sarı lacivertlilerde oynadığı yarım sezonda kazandığı parayla Kiev'de ev aldığını söyledi.

tetusa ihaleyi kazandımı Haberi

tetusa ihaleyi kazandımı

İzmirli iş insanları yaklaşık 10 yıl önce bir araya gelerek TETUSA'yı kurdu ve yarımadada arazi aramaya başladı. Şirket. Hazine ile Alaçatı Belediyesi'nin arazisinde karar kıldı ve tapu çıkardı. Proje. Sağlık Bakanlığı'na da gönderildi. Bakanlık, araziyle ilgili. 'Taşınmazların sağlık turizmi açısından gelecek vaat eden bölgede olması nedeniyle irtifak hakkı tesis edilmesi uygun bulunmuyor' yanıtını verdi. TETUSA'da donemin Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a anlatmak için aylarca randevu istedi. En sonunda Sağlık Bakanlığı nın, arazide özel sektör sağlık yatılımı yapılabileceği şeklinde görüş bildirmesinin ardından Hazine, araziyi ihaleye çıkardı. Çeşme'ye termal turizm tesisi kazandırmak için 2005'te yolan çıkan İzmirli 60 ortaklı TETUSA. nihayet amacına ulaştı. Sağlık Bakanlığının olumsuz karan nedeniyle yıllardır rafta bekleyen termal turizm tesisi için. bakanlığın olumlu görüş bildirmesinin ardından açılan ihaleyi...