04 / 05 / 2024

Tevfik Balcıoğlu açıklamaları

Tevfik Balcıoğlu açıklamaları

Londra Tasarım Festivali'nde İzmir'i temsil eden, Akdeniz Akademisi Yönetim Kurulu ve Bilim Kurulu üyesi Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tevfik Balcıoğlu, Ege ve İzmir'in bir tasarım kenti olarak kalkınabileceğine dikkat çekti.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Çalımlıoğlu Türkiye pazarına açıldı!

Bursalı gayrimenkul firması Çalımlıoğlu A.Ş., hedef büyüterek Türkiye pazarına açıldı.Harun Çalımlıoğlu, "ulaşım ağları ve dev sanayi yatırımlarının odağındaki arazilerimizi ulusal ve küçük yatırımcılara sunmak, çözüm ortağı olmak istiyoruz" dedi.

Tevfik Balcıoğlu: İzmir tasarım kenti olacak!

Londra Tasarım Festivali'nde İzmir'i temsil eden, Akdeniz Akademisi Yönetim Kurulu ve Bilim Kurulu üyesi Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tevfik Balcıoğlu, Ege ve İzmir'in bir tasarım kenti olarak kalkınabileceğine dikkat çekti.

Kağıthane Belediyesi'nin acı günü: Mimar Ali Rıza Balcıoğlu vefat etti!

Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mimarlarından Ali Rıza Balcıoğlu vefat etti. Mimar Ali Rıza Balcıoğlu'nun cenazesi bugün Şişli Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Tevfik Balcıoğlu açıklamaları Haberi

Tevfik Balcıoğlu açıklamaları


Londra Tasarım Festivali'nde İzmir'i temsil eden, Akdeniz Akademisi Yönetim Kurulu ve Bilim Kurulu üyesi Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Balcıoğlu, Ege ve İzmir'in bir tasarım kenti olarak kalkınabileceğine dikkat çekti. Balcıoğlu, 380 bin kişinin çalıştığı yaratıcı tasarım endüstrisinin 2012'de Londra'ya yaklaşık 70 milyar lira kazandırdığını belirterek, "İzmir'de, İzmirliler için proje üreterek, Londra'nın bu iddiasını yakalamak istiyoruz. İzmir ve Ege Bölgesi tekstilden cama, mobilyadan elektronik sanayiye kadar birçok alanda söz sahibi. Bu üretime daha fazla tasarım katıp katma değer yaratarak kentimizi ve bölgemizi, Türkiye'nin yaratıcı endüstri merkezi yapmayı hedefliyoruz" dedi. Akdeniz Akademisi'nin bir tasarım müzesi hayali olduğunu da kaydeden Balcıoğlu, ilk etapta ünlü Londra Tasarım Müzesi'nden 3 sergiyi İzmir'e getirmek için gerekli bağlantıları da sağladıklarını söyledi.


Yeni...