06 / 05 / 2024

Tevfik Bilgen yunanistan açıklaması

Tevfik Bilgen yunanistan açıklaması

Zor bir dönemden geçen Yunanistan’ın adalarının satıldığı yönündeki efsane Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Bilgen’in de önüne gelmiş. Bilgen’e 7 milyon Euro’ya ada satmak istemişler.

Yatırımcılar Yunanistan'dan uzak durmalı!

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, “AB ülkelerinin bile güvenmediği Yunanistan'a Türkiye'nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım” dedi.

Türk yatırımcıya Yunanistan uyarısı!

Türkiye - Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, "AB ülkelerinin bile güvenmediği Yunanistan`a Türkiye`nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım" dedi.

Tevfik Bilgen: Türk yatırımcı Yunanistan'dan uzak durmalı!

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Tevfik Bilgen, "Avrupalılar bile Yunanistan'a yatırım yapmak için veya borç vermek için çok istekli görünmüyorlar. Türkiye'nin de kısa vadede biraz uzakta durması lazım" dedi.

Yunanistan'ın adaları satılıyor mu?

Zor bir dönemden geçen Yunanistan’ın adalarının satıldığı yönündeki efsane Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Bilgen’in de önüne gelmiş. Bilgen’e 7 milyon Euro’ya ada satmak istemişler.

Yunanistan'da orman yangını çıktı!

Yunanistan'ın başkenti Atina' nın 125 kilometre kuzeyindeki Malesina bölgesinde çıkan yangında, 2 bin dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Dün akşam saatlerinde rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının bugün kontrol altına alındığı bildirildi.

Yunanistan heyeti Kapadokya'daki mimari yapılar hakkında bilgi aldı!

Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili ve Yunanistan Parlamentosu Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi Başkanı Konstantinos Tsiaras, iş adamları ve turizmcilerden oluşan heyet Devrent ve Paşabağları bölgelerini gezerek, mimari yapılar hakkında bilgi aldı

Yunanistan'da otel fiyatları yüzde 100 arttı!

Ekonomik krizle mücadele eden Yunanistan'da, turizm sektörünün son yıllardaki durgunluğun ardından yeniden canlanma emareleri göstermesiyle otel fiyatlarında geçen yıla oranla yüzde 100'e varan artışlar kaydedildi.

Tevfik Yamantürk kimdir?

Güriş İnşaat yöneticilerinden Tevfik Yamantürk kimdir? Güriş İnşaat ne zaman ve kim tarafından kuruldu? Tevfik Yamantürk ve Güriş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yunanistan’da gayrimenkul fiyatları yüzde 30 düştü!

Yunanistan’daki düzenleme sonrası en çok ilgi gören yerlerin Yunan Adaları olduğu belirtilirken, ülkede 500 bin euro’dan başlayan havuzlu villa fiyatlarının yabancı yatırımcılar için cazip olduğu belirtiliyor

Mehmet Tevfik Göksu: Esenler'de 100 bin bağımsız bölüm acilen dönüştürülmeli!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, " Kentsel dönüşüm, sadece bina yıkıp yapmakla değil; sosyal, kültürel ve fiziksel dönüşüm ile birlikte olmalı " şeklinde konuştu...

Tevfik Göksu'dan Esenler muhtarlarına deprem uyarısı!

Esenler’de görev yapan muhtarlarla bir toplantı yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek, “Biz depremi insanlara hatırlatmak ve uyarmak zorundayız. Bununla beraber çözüm üretmeliyiz” dedi.

Tevfik Göksu: Esenler'in kentsel dönüşüm maliyeti 400 milyon dolar!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, " Buranın yaklaşık yatırım maliyet 350-400 milyon civarında. Emlak Yatırım GYO bu kadar büyük bir yatırımı üstlendi " dedi.

Ege Denizi'nde meydana gelen deprem Yunanistan'da da hissedildi!

Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina ve Batı Trakya'da da hissedildi. İlk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını belirtti...

Tevfik Bilgen yunanistan açıklaması Haberi

Tevfik Bilgen yunanistan açıklaması

Zor bir dönemden geçen Yunanistan’ın adalarının satıldığı yönündeki efsane Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Bilgen’in de önüne gelmiş. Bilgen’e 7 milyon Euro’ya ada satmak istemişler.


Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Tevfik Bilgen, Yunanistan’daki referandumdan ‘Hayır’ çıkmasının ardından, yeni döneme yönelik önemli mesajlar verdi. Bilgen, Yunan adalarının satılık olduğu efsanesine açıklık getirerek, “Bana da 7 milyon Euro’ya ada satmaya çalıştılar. Parası olan almaya kalkar ama parasını boşa vermiş olur” dedi. Bilgen, şu değerlendirmelerde bulundu:


TİCARET HACMİNİ DEĞİŞTİRMEZ: 


Ticaret şu aşamada yavaşlayacak ve durma noktasında olacak. Drahmi’ye dönseler de piyasa kendini adapte eder. Drahmi’ye geçince 1 Euro’luk şey 50 cent’e satılacak. Ama ne kadar da ucuzmuş diye kimse daha çok mal almaz. Çakmak çok ucuz diye gidip 500 milyon çakmak almazsın. Ticaretin hacmi değişmez.



SÜLÜN OSMAN DA...