20 / 05 / 2024

Tevfik Karatay

Tevfik Karatay

Odak Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Karatay tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Eyüp, Silahtarağa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Konya Karatay'da yeni tapular verilmeye devam ediyor!

Karatay ilçesi sınırları içerisinde revizyon imar planlarına göre yapılan ve İmar Kanunu'nun 18. madde uygulaması tamamlanan Mengene Mahallesinde mülk sahipleri tapularını alıyor.

Artvin Tevfik Fikret Caddesi asfaltlanıyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Musazade Mahallesi PTT Arhavi Şubesi arkası olarak bilinen bölgenin Tevfik Fikret Caddesi ve devamında Muzaffer Çavuş Caddesi ile Ali Cordan Sokak’ta devam ediyor.

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Konya Karatay'daki cezaevi taşınacak!

Bir çok marka yatırımla yükselen Karatay’da, yapımı süren yeni Şehir Hastanesi ile hedefler de yükseldi. Karatay Belediyesi bölgedeki ulaşım ağını geliştirmeyi, cezaevinin hastanenin yakınından kaldırılmasını ve bölgeyi kamu binaları ile taçlandırmayı hedefliyor.

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Konya Selçuklu ve Karatay'daki 3 alan riskli ilan edildi!

Konya Selçuklu ilçesinde bulunan Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi 1. kısım ve Fevzi Çakmak Mahallesi 2. kısım sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Mehmet Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm milli bir proje!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Toplantısı'nda kentsel dönüşüm hakkında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşüm milli bir projedir. Bu milli projenin hayata geçmesi için toplumsal seferberlik ilan edilmelidir" dedi.

Karatay Belediyesi 12 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Mülkiyeti Karatay Belediyesi'ne ait olan 12 adet gayrimenkul toplam 77 milyon 785 bin 500 TL bedelle 19 Ekim 2016 günü ihaleye sunulacak.

Konya Karatay'da 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Konya Karatay ilçesi Fetih Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydan olsun!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, 2014 yılında devri TOKİ’ye yapılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun olduğunu bölgenin ranta kurban edilmemesini, Mersinlilerin kullanabileceği büyük bir meydan yapılmasını istiyor

Karatay'da yeni tapular veriliyor!

Karatay'da düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla yürütülen Revizyon imar Planı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Konya Karatay'da 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Fevziçakmak'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Konya Karatay'da kaçak yapılar yıkıldı!

Konya Karatay Belediyesi kaçak, ruhsatsız ve mevcut projeye aykırı yapılaşmayla mücadelesini sürdürerek özellikle tarihi dokuyu zedeleyecek kaçak yapılara izin vermiyor.

Tevfik Karatay Haberi

Tevfik Karatay

Odak Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Karatay tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Eyüp, Silahtarağa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu. 


Odak Marmara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...