05 / 05 / 2024

TFF riva tesisi

TFF riva tesisi

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beylerbeyi Tesisleri açıldı. Açılış törenine spor camiasından önemli isimler katıldı. Törenin ardından katılımcılar TFF Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesisi gezdiler.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

TFF'den Riva'ya ikinci tesis geliyor!

TFF'den Riva'da inşa edilecek 82 oda, 703 metrekarelik iç bahçe, 200 araçlık açık ve kapalı otoparkın da bulunacağı tesis zemin iyileştirme çalışmaları başladı...

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Riva’daki modern geçiş köprüsünde son durum!

Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Riva Hasan Doğan Eğitim Tesisleri 35 bin metrekareye inşa edildi!

TFF’nin istanbul Anadolu Yakası Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. 450 günde tamamlanan tesisler, 235 bin metrekareye inşa edildi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri yaz aylarında hizmete girecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı yetkilileri, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri' nde bir araya geldi...

İBB ve Kızılay, Somali'ye beton tesisi kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile Mogadişuya kurulması planlanan çöp depolama tesisi, parke taşı üretim makinesi ve beton santralinin yer tahsis protokolü imzalandı

TFF riva tesisi Haberi

TFF riva tesisi

TFF'den yapılan açıklamada, Yeşil Binalar Konseyi Başkanı S. Richard Fedrizzi tarafından federasyona gönderilen tebrik mektubunda, Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin ödülü çevreyi ve gelecek nesilleri ön planda tutan tasarım anlayışından dolayı almaya hak kazandığının altının çizildiği belirtildi.


TFF'nin tesisleşme hamlesinin en önemli adımı olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, tasarım ve yapım aşamasında çevreyle tam uyumlu olması gözetilerek inşa edildi. Havalandırma-soğutma sistemini tesisin yanından geçen nehrin suyundan, elektrik enerjisinin bir kısmını da çatısında konumlandırılan büyük güneş enerji panellerinden sağlayan tesis, bu sayede elektrik tüketiminin önüne geçerek önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlamış oldu. İnşasında özel yalıtım sistemleri, geri dönüştürülebilir ve uzun ömürlü materyaller kullanılan tesis, çevreyle uyumlu, geri dönüşümlü ve doğa dostu bir bina olarak inşa edildi. 


-...