22 / 05 / 2024

TFF soma okul projesi

TFF soma okul projesi

Arif Koşar, Soma'ya yapılacak futbol okulunu 80 günde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Koşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul için yer tesliminin yapılmasının ardından yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Soma'ya yeni imam hatip lisesi!

Soma'ya yeni bir İmam Hatip Lisesi sözü veren Güral Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Güral dev kampüs tarzındaki okul için startı verdi. Turgutalp'te bulunan eski İmam Hatip Lisesi binalarının yıkım çalışmaları ise başladı.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Soma'da Maden Şehitleri anısına yaptırılan okullar açıldı!

Soma'daki 301 şehit madenci anısına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından 1 milyon 35 bin lira yatırımla inşa edilen 3 derslikli "Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu" ve 12 derslikli "Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu" törenle açıldı.

TFF, Soma'da okul yaptırıyor!

Arif Koşar, Soma'ya yapılacak futbol okulunu 80 günde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Koşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul için yer tesliminin yapılmasının ardından yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Erdoğan Demirören Soma'da 2 milyon liraya okul yaptırıyor!

Milangaz LPG Sanayi Ticaret Dağıtım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahibi Erdoğan Demirören, Soma’ya 2 okul yaptırma sözünü Manisa Valiliği’nde düzenlenen protokolle yerine getirdi...

Soma'da yaptırılacak futbol okulu için yer tahsis töreni yapıldı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Soma'daki maden faciasında yakınlarını kaybeden ailelerine TFF Süper Kupa öncesinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi Lokali'nde yemek verdi. Soma'da yaptırılacak futbol okulu için yer tahsis töreni yapıldı

Gülben Ergen Soma'da okul yaptırıyor!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Soma’da meydana gelen maden faciasının hemen ardından ilçeye gitmiş ve bir okul sözü vermişti. Sözünü tutan Ergen 1,5 ay gibi kısa bir sürede okulun inşaatına başladı...

Gümüşhane'de 1,5 milyon TL'ye yapılan okul 5 yıldır çürüyor!

TOKİ'nin Gümüşhane'nin Kale Köyü'nde 5 yıl önce 1 milyon 500 bin TL'ye okul yaptığı ilk öğretim okulu çürüyor...

Tesco Kipa Manisa'da Soma Kurtuluş şubesini açtı!

Tesco Kipa, bugün Manisa'da Soma Kurtuluş şubesinin açılışını gerçekleştirdi...

Türköz İnşaat Kocaeli Körfez'de okul yaptırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçede okul yaptıran Türköz İnşaat’a konuk oldu, aynı bölgede bir cami yaptırma sözü veren firma yöneticilerini kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, imalat atölyesinde çalışan işçilerle de yemek

İzmir'de 107 okul güçlendirildi, 2 okul yeniden inşa edildi!

İzmir'de 2004 yılından bu yana 95 milyon lira harcanarak 107 okul güçlendirildi, 200 bin öğrenci sağlama alındı

TFF soma okul projesi Haberi

TFF soma okul projesi


TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Soma'ya yapılacak futbol okulunu 80 günde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Koşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul için yer tesliminin yapılmasının ardından yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti. 


Koşar, ilçe merkezinde yapılması planlanan sözkonusu proje için yer tahsisine ilişkin protokolün önümüzdeki hafta imzalanacağını belirterek, arsasının yarısı belediyenin, diğer yarısının ise SEAŞ'a ait olduğunu söyledi.  


Projeyi en kısa sürede bitirmek istediklerini vurgulayan Koşar şunları söyledi: 


"Türkiye Futbol Federasyonu olarak 80 günlük bir hedef koyduk. Okulu 80 günde bitireceğiz inşallah. Nisan ayı sonunda okulumuzun bitirilmesi lazım. Soma'da kurulacak futbol okulu Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Toplamda 49 dönüm üzerine 4 futbol sahası, kafeteryaları, dinlenme tesisleri ve yatakhaneleri olacak. Mağdur ailelerimizin çocuklarına öncelik tanınacak. Manevi havası olan bir...