02 / 05 / 2024

tg Şehir Işıkları

tg Şehir Işıkları

Şehir Işıkları projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimatlar hemen yapılıyor...

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 rezerv şehir için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem tehlikesinin olduğu 7 coğrafi bölgede, 7 rezerv şehir için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Şehir içindeki taşımacılık yapan dolmuşlar için yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Türkiye genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar için yeni bir dönem başlıyor. Buna göre şehir içinde yolcu taşıyan ve cirolarının tamamını elektronik ücret toplama ile ile elde eden dolmuş işletmeleri için yeni bir dönem başlıyor. İşte detaylar…

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı’nda 240 taksitle sosyal konut!

Beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları yeni açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 şehir için 1356 Kamu personeli alınıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı 81 şehir  için toplamda 1356 kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? işte ayrıntılar...

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

İstanbul'un merkezinde kaçış başladı! Kiralar uçtu, şehir içi göç arttı!

Ev kiralarındaki yükseliş, Nisan ayında yeni bir rekora imza atarken şehir içi göç dalgasının da hızlandığı görüldü. Yaşadığı merkezden daha uygun fiyatlı çeper ilçelere taşınanlar ve merkezde kendi konutunu daha yüksek kiraya vererek çeperlerde oturmayı seçenler bulunuyor. 

tg Şehir Işıkları Haberi

tg Şehir Işıkları

Ataşehir'de yükselen Şehir Işıkları projesi kapsamında 3 blok yer alıyor. Projedeki bloklar 10'ar katlı olarak tasarlandı. 111 konuttan meydana gelen projenin toplam alanı 2 bin 250 metrekare olarak belirlendi. 


Proje kapsamında stüdyo/1+1, 2+1, 3+1ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. TG Yapı'nın hayata geçirdiği projede konutlar Aralık 2011'den beri teslim ediliyor. Projedeki konutlardan stüdyoların fiyatları 200 bin liradan; 2+1'lerin fiyatları 320 bin liradan ve 3+1'lerin fiyatları 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Proje kapsamında ödemeler banka kredili yapılıyor. Proje kapsamında stüdyoların alanları 60 metrekare; 1+1'lerin alanları 99 metrekare ila 112 metrekare ve 3+1'lerin alanları 127 metrekare şeklinde tasarlandı. 



0216 315 84 84