15 / 05 / 2024

The Conjuring ev

The Conjuring ev

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Jack Me, Hong Kong'dan 191 milyon dolara ev aldı!

Alibaba'nın kurucusu olan Jack Me'nin Hong Kong'un The Peak bölgesinden Peak 191 milyon dolar değerinde bir ev aldığı iddia edildi..

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

The Mandarins Acıbadem ev fiyatları!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem ev fiyatları 585 bin TL’den başlayarak değişiyor.

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları!

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat imzası yaşıyan proje metro ve metrobüse 200 metre yakınlıkta bulunuyor.

The Mandarins Limited Acıbadem nerede?

Toplam 525 adet bağımsız üniteden meydana gelen proje 1+1 ev fiyatları 425 bin TL ile 680 bin TL'den başlıyor. Peki The Mandarins Limited Acıbadem nerede?

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

NASA'nın Mars'ta ev tasarımı yarışmasında 30 finalist kaldı!

NASA'nın Mars'ta ev tasarımı yarışmasında 30 finalist kaldı. Avustralyalı The Foster + Partners şirketinin tasarımına göre Kızıl Gezegen'in kum ve çakıl taşlı yüzeyindeki 93 metre kare üzerine kurulu evler 3D yazıcı ile inşa edilecek.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

The Conjuring ev Haberi

The Conjuring ev

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konutun şimdiki fiyatının eski fiyatından üç kat fazla olduğuna dikkat çekildi. 

İlk filmi 2013 yılında vizyona giren "Korku Seansı" (The Conjuring) serisinin çekildiği konut, yeniden satışa sunuldu. 2019 yılında 440 bin dolara satın alınan konutun mevcut fiyatı 1,2 milyon dolar olarak açıklandı. 

Harrisville, Rhode Island'da konumlanan ev, 1736'da yapıldı. Konut, 2019'da paranormal olaylara merakı olan Cory Heinzen tarafından 440 bin dolardan daha ucuz bir fiyatla satın alındı. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü. Konutun satılık ilanında, alıcının "olağanüstü bir kültürel tarihe sahip olma" fırsatına sahip olacağına vurgu yapılıyor. 

'ABD'DEKİ EN MEŞHUR PERİLİ EVLERDEN...