02 / 05 / 2024

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.



The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konutun şimdiki fiyatının eski fiyatından üç kat fazla olduğuna dikkat çekildi. 

İlk filmi 2013 yılında vizyona giren "Korku Seansı" (The Conjuring) serisinin çekildiği konut, yeniden satışa sunuldu. 2019 yılında 440 bin dolara satın alınan konutun mevcut fiyatı 1,2 milyon dolar olarak açıklandı. 

Harrisville, Rhode Island'da konumlanan ev, 1736'da yapıldı. Konut, 2019'da paranormal olaylara merakı olan Cory Heinzen tarafından 440 bin dolardan daha ucuz bir fiyatla satın alındı. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü. Konutun satılık ilanında, alıcının "olağanüstü bir kültürel tarihe sahip olma" fırsatına sahip olacağına vurgu yapılıyor. 

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

'ABD'DEKİ EN MEŞHUR PERİLİ EVLERDEN BİRİ'

Sotheby's International Realty ilanında, "1800'lerde evde yaşayan Bathsheba Sherman'ın musallat olduğu söylentisiyle birlikte 1677 Round Top Road, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en meşhur perili evlerden biridir" ifadelerine yer veriliyor. 

1970'te bahsi geçen konutta çocukluğunu geçiren Andrea Perron, ailesinin evdeki paranormal deneyimlerine yer veren 'House of Darkness, House of Light' üçlemesini kaleme aldı. Paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren tarafından konutun araştırılmasıyla da "The Conjuring" seri başladı. 

Perron en son WJAR'a gerçekleştirdiği röportajda, "Param olsaydı, evi korumak için kendim alırdım. Bir gün çiftliği geri almak her zaman hayalimdi ama çiftlikte yaşamak hayalim değil; orada yaşamak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!


Geri Dön