15 / 05 / 2024

korku seansı filmi nerede çekildi

korku seansı filmi nerede çekildi

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

VİOP’ta açılım seansı için tarih belli oldu!

Borsa İstanbul tarafından 2 Haziran’da duyurulan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) açılış seansı uygulaması cuma günü devreye alınıyor.

Tüketicide yeni korku: indirim kaçırma

İki buçuk yıl süren pandemi ve ardından gelen ağır ekonomik koşullar nedeniyle zincir marketlerin indirim kataloglarıyla yatıp kalkan tüketicide yeni bir korku gelişti. İndirim kaçırma korkusu olarak nitelendirilebilecek bu korku, fiyatı düştüğünde alamayıp daha sonra yüksek fiyat ödemeyi anlatıyor.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı!

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı... Bayram tatiline saatler kala yeni havalimanı için hazırlanan yeni reklam filmi İGA tarafından paylaşıldı.

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Akzirve Gayrimenkul'ün kurumsal reklam filmi yayında!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım’ın ilk reklam filmi yayınlanmaya başladı. Zirveye yolculuk temasıyla hazırlanan reklam filmi, Alametifarika imzası taşıyor.

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

korku seansı filmi nerede çekildi Haberi

korku seansı filmi nerede çekildi

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konutun şimdiki fiyatının eski fiyatından üç kat fazla olduğuna dikkat çekildi. 

İlk filmi 2013 yılında vizyona giren "Korku Seansı" (The Conjuring) serisinin çekildiği konut, yeniden satışa sunuldu. 2019 yılında 440 bin dolara satın alınan konutun mevcut fiyatı 1,2 milyon dolar olarak açıklandı. 

Harrisville, Rhode Island'da konumlanan ev, 1736'da yapıldı. Konut, 2019'da paranormal olaylara merakı olan Cory Heinzen tarafından 440 bin dolardan daha ucuz bir fiyatla satın alındı. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü. Konutun satılık ilanında, alıcının "olağanüstü bir kültürel tarihe sahip olma" fırsatına sahip olacağına vurgu yapılıyor. 

'ABD'DEKİ EN MEŞHUR PERİLİ EVLERDEN...