29 / 04 / 2024

The Dubai One

The Dubai One

Yaz aylarında sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu Dubai'de lüks sınır tanımıyor. Yeni yapılacak olan 'The Dubai One' adlı binada dünyanın en büyük kapalı kayak merkezi bulunacak! Tesisin pisti ise 1,2 kilometre!

Dubai’nin gözü zirvede!

Dubai, dünyanın en yüksek rezidansını inşa ederek rekoru ele geçirmeye hazırlanıyor. 710 metre yükseklikte planlanan ve ‘The Dubai One’ olarak adlandırılan binada, 885 daire bulunacak.

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

İŞ GYO, The ONE Awards'da Yılın İtibarlısı ödülünü aldı!

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerinde yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşları belirlendi. 

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Macau The 13 Hotel 2017'de açılacak!

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

The Dubai One Haberi

The Dubai One

Dubai'nin gözü zirvede! Yaz aylarında sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu Dubai'de bir ilk daha yaşanacak! Yeni yapılacak 710 metre yüksekliğindeki 'The Dubai One' olarak adlandırılan binada, 885 daire, liman ve dünyanın en büyük kapalı alan kayak merkezi bulunacak. Tesisin kayak pisti 1.2 kilometre uzunluğuyla dünyanın en uzunu olacak! The Dubai One, 6.7 milyar dolar değerindeki 'Meydan One' kompleksi kapsamında, 78 bin sakini içinde barındırabilecek. 


2020'DE HAZIR...

İçerisinde alışveriş merkezi, otel, plaj ve su yüksekliğinin 420 metreye kadar çıktığı bir çeşmenin bulunduğu bina, her alanda tek örnek olmaya aday. Projenin ilk etabının, önümüzdeki beş yıl içerisinde, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dünya Fuarı'na ev sahipliği yapacağı 2020 yılına dek tamamlanması...