29 / 04 / 2024

The First projesi

The First projesi

The First Çankaya iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. The First projesi Sinpaş GYO imzasıyla Başkent Ankara Çankaya ' da inşa ediliyor...

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Pendik The Holl fiyat listesi!

2019 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Pendik The Holl projesi Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. İşte Pendik The Holl fiyat listesi...

The Holl Pendik fiyat listesi!

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen The Holl projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Proje

Pendik The Holl'de 357 bin TL'ye! Yeni proje!

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat tarafından inşa edilen The Holl projesi Pendik'te yer alıyor. Dairelerin ve ofislerin yer aldığı projede ofis fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Akman Holding The Kennedys projesi satışa çıkıyor!

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı.

The First projesi Haberi

The First projesi






The First Çankaya iletişim bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



The First Residence Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Ankara'da yükseliyor. 


Toplam 479 adet rezidans ve 26 adet ticari üniteden oluşan The First Residence Çankaya'da konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


The First Çankaya'da yer alan dairelerin alan büyüklükleri  1+1 konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 60 metrekaer arasında, 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 80 metrekare ile  110 metrekare arasında ve 3 oda 1 salon konutların büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


The First Residence projesinin sosyal olanakları arasında pilates stüdyoları, sauna, kapalı otopark, concierge, fitness merkezi ve yüzme havuzu mevcut.




The First Çankaya adres!


The First Çankaya adres bilgileri: Uğur Mumcu Caddesi No:62  Çankaya - Ankara


The First Çankaya iletişim!

Telefon: 444 1 440


The...