28 / 04 / 2024

The Hyatt Regency Zadar Maraska Projesi

The Hyatt Regency Zadar Maraska Projesi

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Hyatt Regency, İzmir'deki ilk otelini açıyor!

Hyatt markasının Türkiye’deki yedinci, İzmir’deki ilk oteli Hyatt Regency, İzmir İstinyePark AVM'de açılıyor.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

Hyatt Regency Ataköy'ün ek inşaatı yıkılacak!

Yeniden gündeme gelen tartışmalı ‘İmar Barışı’ uygulamasından yararlanan ‘Hyatt Regency’ otelin 12 katlı binasının yıkılacağı açıklandı.

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.

Hyatt Regency Ataköy'e entegre çözümler sunuldu!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıma özelliğine sahip Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün yangın algılama sistemi, acil anons sistemi, kartlı geçiş sistemi ve IPCCTV sistemi kurulumları Ateksis tarafından hayata geçirildi.

1999 yılında Hyatt Regency Otel satışa çıkarılmış!

1999 yılında Japon Kajima Grup'un hem sahibi hem de işletmecisi olduğu Taksim'deki Hyatt Regency Otel satışa çıkarılmış. 44 bin metrekare alanda kurulu olan otele Kajima Grup 45 milyon dolar değer biçmiş.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de kapılarını açtı!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıyan üçüncü, Hyatt Regency markasına ait tek otel olan Hyatt Regency İstanbul Ataköy, konuklarını ağırlamaya başladı. Otel, bölge için çekim merkezi olacak.

Hyatt Regency Ataköy'de kapılarını açtı!

Hyatt Regency Ataköy'de kapılarını açtı. Türkiye’de Hyatt markasını taşıyan üçüncü, Hyatt Regency markasına ait tek otel olan Hyatt Regency İstanbul Ataköy, 12 Ocak’ta konuklarını ağırlamaya başladı.

Hyatt Regency Oteli’nin inşaatı durduruldu!

İstanbul’un son doğal plajı olan Ataköy sahilinde büyük tepki çeken ve birçok kampanyanın yürütüldüğü yapılaşmayla ilgili ilk mühür 3 ay sonra açılışı planlanan Hyatt Regency Oteli’ne vuruldu.

Hyatt Regency Almaty Otel 2017 yılında hizmete açılacak!

Yatırımını Tavros Yatırım Holding gerçekleştirdiği, Kazakistan’ın Almatı şehrinde inşası devam eden Hyatt Regency Almaty Otel, 2017 yılında hizmete girecek. Otel; 270 oda kapasiteli, 6800 metrekarelik alan üzerine konumlanıyor...

Tavros, Hyatt Regency oteli ile İzakaya konseptini Türkiye'ye taşıyacak!

Ataköy’de 120 milyon euroya inşa ettiği Hyatt Regency otelini Eylül’de açacak olan Tavros Yatırım Holding, Japonlar’ ın geleneksel pub konsepti İzakaya’ yı Türkiye’ye taşımayı planlıyor

Stefan Radstrom Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün Genel Müdürü oldu!

Stefan Radstrom, 2003 ve 2007 yılları arasında Rusya, Moskova The Moscow City Golf Club ve Polonya Varşova’da bulunan Hotel Le Regina’da Genel Müdürlük görevinde bulundu.

The Hyatt Regency Zadar Maraska Projesi Haberi

The Hyatt Regency Zadar Maraska Projesi

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak.


Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak. Söz konusu yatırıma ilişkin “The Hyatt Regency Zadar Maraska Projesi” Zadar şehrinde tanıtıldı.


Ekonomi Bakanlığı'nın 'Ekonomi Blog'unda yer alan ve Zagreb Ticaret Müşavirliği tarafından yayınlanan habere göre, tanıtım toplantısında Doğuş Grubu ve Hyatt Otel yetkilileri otele ilişkin tüm projenin 2019 baharında tamamlanacağını ve otelin isminin Hyatt Regency Zadar Maraska olacağını açıkladılar.


Otelde 130 oda ile birlikte, bir sağlık ve güzellik merkezi, konferans salonu ve restoranların olması planlanıyor. Ayrıca proje kapsamında 115 daireli bir konut projesi ile, alışveriş merkezi projesi yer alıyor.


Milliyet / Uzmanpara




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Doğuş Grubu,...