28 / 04 / 2024

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de kapılarını açtı!

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de kapılarını açtı!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıyan üçüncü, Hyatt Regency markasına ait tek otel olan Hyatt Regency İstanbul Ataköy, konuklarını ağırlamaya başladı. Otel, bölge için çekim merkezi olacak.



Hyatt Regency İstanbul Ataköy Genel Müdürü Stefan Radstrom, “Otelimiz, konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için tüm detaylar düşünülerek tasarlandı. Bölge halkı için de yeni bir çekim merkezi olmayı amaçlıyoruz” dedi.


Bu amaçla otel bünyesinde restoranlardan spa ve fitness merkezine kadar birçok özel alan oluşturulduğunu belirten Radstrom, “Otelimiz, Atatürk Uluslararası Havalimanı ve şehrin kalbi olan Taksim’e çok yakın bir konumda bulunuyor. Bu özelliğiyle, hem iş amaçlı hem de turistik amaçlı seyahat eden misafirlerimiz için oldukça cazip bir konuma sahibiz” diye konuştu.


Radstrom, çağdaş bir tasarımla inşa edilen Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün mimari çizgilerinde, İstanbul’un doğu ve batı medeniyetlerinin buluşma noktası olma özelliğinin dikkate alındığını söyledi.  

Regency İstanbul Ataköy’de toplam 284 oda yer alıyor. Konuk ihtiyaçlarına göre en küçüğü 31 metrekare, en büyüğü de 230 metrekare olarak tasarlanan odaların 30 tanesi suit oda.  


Dünyanın önde gelen otel şirketlerinden olan Hyatt Hotels Corporation’ın merkezi Chicago’da bulunuyor. Şirket, altı kıtada 47 ülkede Hyatt, Park Hyatt, Andaz, Grand Hyatt, Hyatt Regency, Hyatt Place, Hyatt House, Hyatt ZilaraTM ve Hyatt ZivaTM markaları altında 380’den fazla tesis işletiyor.


Milliyet





Geri Dön