09 / 05 / 2024

The Kennedys projesi Türkiye

The Kennedys projesi Türkiye

17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini satışa sundu. Projenin ilk etabı 3 günde satıldı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

The Village Urla projesinde teslimler Nisan 2022'de!

The Village Urla projesi, Urla Kekliktepe'de konumlanıyor. Projede teslimlerin 30 Nisan 2022 tarihinde yapılması planlanıyor.

The Superior Suites'de yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites yüzde 1 peşinat ile yatırımcılarını bekliyor.

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

The BO Viera nerede?

The BO Viera nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The BO Viera projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

The Kennedys projesi Türkiye Haberi

The Kennedys projesi Türkiye

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı. Toronto’nun en büyük inşaat projesi niteliğini taşıyan girişimin ilk etabı 3 günde satıldı. Yeni etabı Türkiye’de de satışa sunulacak olan projenin detayları için 21 Eylül Çarşamba günü saat 10:30'da Grand Tarabya Hotel, Panaroma Salonu'nda basın toplantısı gerçekleşecek.





Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali...