02 / 05 / 2024

the marmara abd

the marmara abd

ABD'de 1 oteli bulunan The Marmara, New York'ta 2 yeni otel açmayı planlıyor..

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

ABD'nin en ünlü malikanesi satılıyor!

ABD'de birçok Hollywood filmlerinde kullanılan The Beverly House 119 milyon dolara (yaklaşık 870 milyon TL) satılıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

New York'taki St. John the Divine Katedrali hastane oluyor!

ABD'de koronavirüs salgını etkilerini günden güne artırıyor. New York'taki St. John the Divine Katedrali'nin 56 yataklı bir hastaneye çevrilmesine karar verildi...

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Pendik The Holl fiyat listesi!

2019 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Pendik The Holl projesi Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. İşte Pendik The Holl fiyat listesi...

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

Nef'ten ABD'de darbe karşıtı ilan!

Türk inşaat şirketi Nef Yapı, FETÖ'nün darbe girişimine karşı ABD'de The New York Times gazetesinde bir ilan yayımladı.

the marmara abd Haberi

the marmara abd

The Marmara, ABD New York'ta 2 yeni otel açmayı planlıyor. İlk oteli bu yılın sonunda açacak olan The Marmara, ikinci otelin çalışmalarına ilk otelin bitirilmesinin ardından başlayacak. The Marmara Collection CEO'su Hüseyin Aztürk, ABD'de zaten 1 otelin olduğunu ve çalışmalarını yıl sonuna kadar bitimeyi hedeflediklerini ifade...