07 / 05 / 2024

The Marmara İstanbul Oteli

The Marmara İstanbul Oteli

Ortaköy sahilindeki sadece dış cephesinin duvarları ayakta kalan Esma Sultan Yalısı, 2000 yılında sahibi The Marmara İstanbul Oteli tarafından restore edilecekmiş. Yalının restorasyonu 1.5 milyon dolara gerçekleşecekmiş.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

The Marmara İstanbul Oteli Haberi

The Marmara İstanbul Oteli



Esma Sultan'a yeni çehre


Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı, iç bölümlerde yapılan tadilatla yeni bir görünüm ve kimliğe kavuşturuluyor


     Ortaköy sahilindeki 18'nci Yüzyıl eserlerinden biri olan ve sadece dış cephesinin duvarları ayakta kalan Esma Sultan Yalısı, sahibi The Marmara İstanbul Oteli tarafından restore ediliyor. 1993 yılından bu yana yaz aylarında özel davetlerde kullanılan tarihi yapının içine iki kat yapılacak.


Kurul izin verdi


    2001 sonunda bitirilmesi gereken katlar balo, kokteyl ve yemek salonu olarak kullanılacak.

    1.5 milyon dolar (Yaklaşık 930 milyar lira) harcamayla gerçekleştirilen inşaat için Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan gerekli inşaat izinlerini aldıklarını belirten The Marmara İstanbul Oteli Genel...